Hírmorzsák 2017-10-29 (21:00)

Lonzo Ball szerint az ő hibája a ma hajnali, Jazz elleni vereség, de üzent a szurkolóknak twitteren is. LeBron szerint türelmesnek kell lenniük, amíg mindenki fel nem épül. Beal eltiltásra számít a Draymond Green-féle balhéja miatt. A Knicksnél fejlődést akarnak látni, de nincs veszélyben Jeff Hornacek helye a kispadon. Richaun Holmes jövő pénteken elkezdheti a szezont. Ilyasova 1-2 hetes kihagyásra kényszerül.

A Los Angeles Lakers irányítója, Lonzo Ball a ma hajnali, Utah Jazz elleni vereség után elmondta, hogy övé a felelősség a mai zakóért, épp feljövőben voltak, amikor két buta hibát vétett, ezzel pedig a Jazz oldalára került megint a momentum - Ball elfelejtett először kizárni, amiből Donovan Mitchell szerzett egy putback zsákolást, majd az alapvonali bedobásnál rosszul passzolt, amiből kaptak egy hármast. Twitteren aztán azt is leírta, hogy aki most nincs a csapat mellett, az később se legyen, és rá fognak jönni, hogyan legyenek jobbak.

Arról volt már szó ma délelőtt, hogy LeBron James szerint ő és a csapat is rendben van, ezt kifejtette jobban is. James szerint túl korai őket megítélni, hiszen két első számú irányítójuk is hiányzik - azt se reagálná túl, ha folyamatosan nyernének, így azt sem teszi, hogy veszítettek párat. Hosszú folyamat van még előttük, és rengeteg felállást próbálgattak, olyanokat is, amiket még edzésen sem gyakoroltak, úgyhogy idővel jobbak lesznek. Lesznek olyan mérkőzések, mikor nem fognak olyan jól kinézni, de ez is a folyamat része. Türelmesnek kell lenniük, amíg felépül mindenki, és amíg olyan ötösöket tudnak a pályára küldeni, amikben otthonosan mozognak a játékosok.

Jöjjenek a sérülések. A Philadelphia Sixers magasembere, Richaun Holmes jövő pénteken, az Indiana Pacers ellen elkezdi a szezont - október 6-a óta sérült egy bal csuklótörés miatt. Az Atlanta Hawksnál Ersan Ilyasova 1-2 hetes kihagyásra kényszerül egy csontzúzódás miatt.

A Washington Wizards dobóhátvédje, Bradley Beal a tegnapi edzés után azt nyilatkozta, hogy számít eltiltásra a ligától a Draymond Greennel történt afférje miatt, egyszerűen azért, mert a felvételeken úgy látszik, hogy direkt meg akarta ütni Greent. Beal elmondása szerint készültek is erre a verzióra a tréningen, ugyanakkor reménykedik abban, hogy mégis játszhat ma este, a Sacramento Kings ellen, és csak pénzbüntetést fog kapni.

A New York Knicks elnöke, Steve Mills ma azt nyilatkozta, hogy nincs veszélyben Jeff Hornacek vezetőedző helye a kispadon - náluk nem volt erről szó, de azt látta már, hogy a külvilág azért spekulált ezzel. A szezon előtt találkozott ő és Hornacek is James Dolan tulajdonossal, ahol megbeszélgték, hogyan szeretnék ezt a rebuildet levezényelni. Abban mindannyian egyetértenek, hogy annyi mérkőzést akarnak nyerni, amennyit csak tudnak, azt akarják, hogy a játékosok keményen játszanak, odategyék magukat, és a legfontosabb, hogy folyamatos fejlődést lássanak, azt lehessen észrevenni, hogy pozitív irányba halad az együttes. A fiatalok közül Willy Hernangomez alig játszott eddig, de Mills kijelentette, hogy ők nem szólnak bele abba, kit játszasson Hornacek, és mindenkinek meg kell dolgoznia a játékperceiért. Szerinte ezt a spanyol játékos is megértette, és az elmúlt héten jobban is dolgozott edzésen.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus