Hírmorzsák 2017-11-04 (21:15)

LeBron szerint soha korábban nem érezte magát ilyen jól pályafutása során, a pontszerzés pedig régóta nem ment így neki - Irving franchise-rekordját is beállította. Wall szerint a Cavs "tankolt", hogy direkt elkerülje a Wizardsot a PO második körében - JR Smith szerint egyszerűen gyengén játszottak. Reggie Jacksont nem érdeklik a cserepletykák. Whiteside nem tudja, miért játszott ilyen keveset a Nuggets ellen. Ginobili 1000. mérkőzését játszotta az NBA-ben. Kanter miatt nem közvetítenek Knicks-meccseket Törökországban.

Arról ma délelőtt írtunk már, hogy a Cleveland Cavaliers ikonja, LeBron James lett a legfiatalabb játékos a liga történetében, aki elérte a 29000 pontot. James a mérkőzés után azt mondta, hogy talán ő a legfiatalabb, de nem érzi úgy, hogy túl fiatal lenne annak ellenére sem, hogy pályafutása során soha korábban nem érezte még magát ilyen jól, mint most. James hozzátette, hogy tette, amit kell, hogy véget vessenek a mostani gyenge sorozatuknak, mert nem igazán szeret veszíteni, de erről nem beszélni kell, hanem tenni érte a pályán. Régóta nem ment neki így a pontszerzés - mintha minden dobása sikeres lett volna, amit elvállalt, és még amikor ott lógtak a szájában, akkor is csak a célt látta maga előtt. James egyébként az 57 pontjával beállította Kyrie Irving franchise-csúcsát is.

Arról is volt szó délelőtt, hogy John Wall szerint a Washington Wizards a legkeményebb párosítás a Cleveland számára - a fővárosiak irányítója azt is elmondta, hogy a Cavs direkt nem nyerte meg keletet az előző idény alapszakaszában, hogy ne kelljen a második körben a Wizards-dzal játszaniuk. Erre a témára válaszolt JR Smith, aki Dave McMenaminnek (ESPN) elmondta, hogy nem érti, hogyan tankolhattak, hogy elkerüljék őket, miközben a Washington aztán kiesett a Celtics elleni párharcban hét mérkőzés után, akik az első helyen végeztek. Smith szerint egyszerűen pocsékul játszottak az alapszakasz végén, nem arról volt szó, hogy LeBron, Irving vagy Kevin Love nem akart nyerni, és nem is pihentettek senkit, mindenki játszott, csak gyengén, ahogy most is.

Szintén ma délelőtti téma, hogy Stan Van Gundy tagadta, hogy elcserélnék Reggie Jacksont Eric Bledsoe-ra. A Detroit Pistons elnöke és vezetőedzője azt is elmondta, hogy mindig minden lehetőséget megfontolnak, de a pletykák 99%-ából sosem lesz semmi. Mindennaposak a beszélgetések a csapatok között - ha Jeff Bower (a GM) mondjuk a Boston Celtics GM-jével, Danny Ainge-dzsel beszélget, másnap már jön is egy pletyka egy Bostonnal kötött cseréről. Maga az érintett, Jackson annyit mondott, hogy egyáltalán nem figyel már ezekre, mert manapság bárki írhat bármit, és az felkerülhet az internetre - ez a világháló szépsége és negatív oldala is szerinte. Jackson saját elmondása szerint nem érdeklik ezek a dolgok, mert bárkinek lehet bármiről bármilyen véleménye. Detroitban van, és jelenlegi csapata sikerességéért tesz meg mindent - ha valami történik, akkor történik, de nem nagyon törődik ezzel.

A Miami Heat centere, Hassan Whiteside ma hajnalban 24 percet sem töltött a parketten a Denver Nuggets elleni egypontos vereség alkalmával, a találkozó után pedig azt nyilatkozta, hogy fogalma sincs, miért nem játszott többet - valószínűleg perclimiten van, de amúgy nem tudja, mi folyik körülötte.

A San Antonio Spurs argentin legendája, Manu Ginobili 1000. mérkőzését játszotta az NBA-ben. Annyit mondott erről a mérkőzés után, hogy ez rengeteg meccs és borzasztóan hosszú idő - nagyon örül annak, hogy eljutott idáig.

A végére pedig Enes Kanter maradt - a török magasember miatt idén a New York Knickset nem lehet nézni Törökországban. Kanter Marc Bermannek (New York Post) elmondta, hogy tavaly az Oklahoma City Thunderrel volt ugyanez a helyzet, Russell Westbrookot nem láthatták a török szurkolók, csak különböző netes oldalakon keresztül, most pedig Kristaps Porzingis drukkerei vannak rossz helyzetben. Kanter szerint teljes egyértelmű, mi miatt van ez - politikai okai vannak, a török elnök pedig szerinte őrült.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus