Hírmorzsák 2017-11-05 (21:15)

Kobe elmagyarázta, mi az a Mamba-mentalitás - Antetokounmpóban és Irvingben látja ezt. Bledsoe-t 10.000 dollárra büntette a liga - visszatér a Sunshoz edzeni, de játszani nem játszik. A Bostont érdekli Jahlil Okafor, de első körös picket nem adnak érte. Új játékos a Hawksnál.

Kobe Bryant egy videóban magyarázta el, mit jelent a "Mamba-mentalitás". Az aranysárga-lilák ikonja szerint ez egy életvitel - nem önmagában az ember magatartásáról vagy arról van szó, hogy hősködni meg hencegni kell, hanem arról, hogy minden egyes nap a lehető legegyszerűbb módon meg kell próbálni jobbá válni abban, amit az ember csinál. Bryant két nevet is megemlített, akikre szerinte jellemző ez a Mamba-mentalitás: Kyrie Irving és Giannis Antetokounmpo - nekik folyamatosan egyre inkább fejlődik a játékuk. 

A liga 10.000 dollárra büntette a Phoenix Suns irányítóját, Eric Bledsoe-t amiatt a tweetje miatt, amelyben jelezte, hogy "nem akarok itt lenni". A játékos azt mondta Ryan McDonough GM-nek, hogy egy fodrásznál volt, onnan írta ki ezt, de ezt az arizonaiak szakvezetője nem hitte el, ezt követően küldték haza, és úgy tűnik, hogy a liga sem tartja valószínűnek Bledsoe meséjét. Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) információi szerint hiába van eladólistán Bledsoe, a jövő hét elején visszatér a Suns edzőközpontjába, ahol a klub alkalmazottaival fog együtt dolgozni - ettől függetlenül nincs tervben, hogy újra játszik is majd a Sunsnál.

Gary Washburn (Boston Globe) értesülései szerint a Boston Celtics továbbra is érdeklődik Jahlil Okafor iránt, de egyrészt sokkal inkább egy fejlesztendő játékosként tekintenek rá, nem olyan emberként, aki azonnali segítség lehet számukra, másrészt első körös picket nem akarnak érte adni a Philadelphia Sixersnek. Mint ismert, Okafor azt szeretné, ha a Sixers kivásárolná, így nem a jövő nyár folyamán, hanem már most, a szezon közben is új csapata lehetne, a Philly viszont cserélni akarja továbbra is egykori 1/3-as centerét.

Az Atlanta Hawksnál volt egy igazolás, two-way szerződést adtak Tyler Cavanaugh-nak - a Wake Forestre és a George Washingtonra járt egyetemre, aztán megfordult a Hawks nyári ligás csapatában és edzőtáborában is, idén pedig egy meccse volt az Atlanta G-Ligás együttesénél.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus