Hírmorzsák 2017-11-09 (20:45)

Kyrie Irving Lonzo Ballt dicsérte, Jason Kiddnek viszont egyelőre nem igazán tetszik, hogy hozzá hasonlítják a Lakers irányítóját. Julius Randle-nek nincs jövője a Lakersnél? LeBron Jamest nem érdekli, hova helyezik az örökranglistákon - szeretné, ha másról beszélnének vele kapcsolatban majd. Derrick Rose ma éjszaka nem játszik (boka), Kevin Durant viszont szombat visszatér (comb).

Adrian Wojnarowski (ESPN) forrásai szerint a Los Angeles Lakers erőcsatára, Julius Randle valószínűleg nem szerepel az aranysárga-lilák hosszútávú terveiben. Wojnarowski szerint Rob Pelinkának és Magic Johnsonnak azt kell eldönteni, hogy a deadline előtt megpróbálják elcserélni esetleg egy első körös pickért Randle-t, vagy rizikóznak vele a nyár folyamán, amikor korlátozott szabadügynök lesz.

A Boston Celtics ma hajnalban a Lakersszel játszott, a találkozó után pedig Kyrie Irving dicsérte Lonzo Ballt. A Celtics játékmestere azt mondta, hogy Ball majdnem két méter, és elképesztően jó gyorsindításoknál - folyamatosan a társait akarja megjátszani, és kiválóan vezeti jelenleg csapatát. Irving szerint minél nagyobb a sebesség, annál jobban érzi magát Ball, és annál jobban kiteljesedik.

Ballt sokan hasonlítják Jason Kiddhez, de a Milwaukee Bucks vezetőedzőjének azért nem annyira jön be ez a párosítás - Kidd az ESPN First Take adásában elmondta, hogy Ball még csak pályafutása elején jár, egy nagyon kis mintáról beszélgetünk esetében. A tréner szerint a Lakers egyesének még rá kell jönnie, mit jelent igazán keményen játszani, hogyan kell nyerni a legmagasabb szinten, ehhez pedig idő kell. Kidd szerint remélhetőleg nagyjából három év múlva már jobb összehasonlítás lesz ez, de most még nincs mire alapozni ezt, messze van még ettől Ball.

A Cleveland Cavaliers ikonja, LeBron James még szeptemberben ült le Adam Figmannel (SLAM Magazine) beszélgetni. James elmondása szerint nem érdekli, hanyadik helyre rakják az örökranglistán, kinél jobb és kinél nem jobb - szerinte minden sportban megvannak ezek a viták, amiket úgysem lehet eldönteni, mert az almát meg a körtét akarják összehasonlítani. LeBron szerint sokkal fontosabb az, hogy az emberek a jó tulajdonságairól beszéljenek - mikor rákérdezett nála Figman, hogy mire gondol, akkor azt mondta, hogy jó lenne, ha úgy élne a nézők emlékezetében, mint a valaha volt egyik legönzetlenebb kosaras, aki olyan szinten játszott, hogy nem is lett volna erre szüksége, mégis megtette. A csapattársai mindennél fontosabbak számára, és amikor a pályára lép, akkor mindent kiad magából. Egy dolgot mindig el tudnak majd róla mondani: azt, hogy bajnok, ezt már senki nem veheti el tőle.

Dave McMenamin (ESPN) jelentette a délelőtt folyamán, hogy a Cleveland irányítója, Derrick Rose nem játszik ma éjszaka a Houston Rockets ellen, mert továbbra is fáj a bal bokája. A Golden State Warriorsnél Kevin Durant szombat este, a Philadelphia Sixers ellen visszatér - ma hajnalban combgondjai miatt hagyta ki a Minnesota Timberwolves elleni összecsapást. Steve Kerr azt nyilatkozta, hogy ha PO lenne, játszott volna Durant, de így nem volt értelme erőltetni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus