Hírmorzsák 2017-11-11 (21:45)

Isaiah Thomas tudta, hogy a Celtics jó lesz. Gregg Popovich szerint Giannis Antetokounmpo most már azért játszik, hogy megsemmisítse az ellenfelét. Rose (boka), Iguodala (pihentetés) és Elfrid Payton (combhajlító) sem játszanak ma éjszaka. Rudy Gobert szerint Dion Waiters direkt ment neki ma hajnalban a térdének. Russell Westbrook rosszabbul büntetőzik, mint DeAndre Jordan és Andre Drummond. Bobby Portis egy chicagói újságíró megjegyzéséből merít önbizalmat. Az 1/1-re várt Michael Porter Jr. két perc alatt megsérült.

A Cleveland Cavaliers irányítója, Isaiah Thomas azt nyilatkozta Joe Vardonnak (Cleveland.com), hogy tudta, hogy jó lesz a Boston Celtics - az azért meglepő, hogy 10 meccset nyertek zsinórban, mert ezt nagyon nehéz megcsinálni. Jó játékosaik vannak és egy nagyszerű edzőjük, úgyhogy attól, mert őt elcserélték, még nem lesznek rossz csapat. Thomas szerint azt majd még meglátjuk, hogy mi lesz az év végén, illetve ha a PO-hoz érnek, de tudta, hogy a Celtics jó lesz.

A San Antonio Spurs trénerlegendája, Gregg Popovich a ma hajnali, Milwaukee Bucks elleni vereség után azt mondta Giannis Antetokounmpóról, hogy a görög sztár tudja, mire képes, és most már az a célja minden meccsen, hogy megsemmisítse ellenfelét.

A Cavs másik irányítója, Derrick Rose nem játszik ma éjszaka a Dallas Mavericks ellen - még mindig a bal bokájával vannak gondok. Rose saját bevallása szerint valószínűleg túl hamar tért vissza elsőre - október 20-án sérült meg, és 29-én már újra pályán volt. A Golden State Warriorsnél Andre Iguodala nem játszik ma éjszaka, a Philadelphia Sixers elleni találkozón - őt egyszerűen pihentetik. Az Orlando Magicnél Elfrid Payton nem lesz bevethető a Denver Nuggets ellen, mert a bal combhajlítója fáj.

Szintén ide kapcsolható, hogy a 2018-as drafton az 1/1-re egyik legesélyesebbnek tartott Michael Porter Jr. két perc után megsérült az első meccsén a Missourin - állítólag a bemelegítésnél húzta meg a csípőjét, és ez a sérülése újult ki a meccsen.

A Utah Jazz centerét, Rudy Gobert-t le kellett vinni a pályáról ma hajnalban, a Miami Heat ellen, miután Dion Waiters nekiütközött a térdének. Gobert azt nyilatkozta Eric Woodyardnak (Deseret News), hogy jobban érzi magát, mint ahogyan az a videón kinézett - szerinte Waiters szándékosan ment neki, de nem ez az érdekes, hanem hogy javuljanak, és hogy ma megszerezzék a győzelmet. A francia középjátékos szerint ugyanaz történt most vele, mint mikor MCL-sérülést szenvedett - egy kicsit befelé ugrott a térde, majd rögtön ki.

Az Oklahoma City Thundernek van problémája, és Russell Westbrooknak sem megy igazán - 59.4%-kal dobja a büntetőket, ami karrierje legroszabb mutatója, ráadásul DeAndre Jordannél (61.1%) és Andre Drummondnál (64.2%) is gyengébben dob a vonalról.

A Chicago Bulls magasembere, Bobby Portis még a Toronto Raptors ellen egy 21 pontos, 13 pattanós teljesítménnyel kezdte meg a szezont. Ezt követően KC Johnson (Chicago Tribune) azt írta, hogy azért ne számítson arra senki, hogy ez lesz az általános Portistól, amit meg is jegyzett a kosaras - az Indiana Pacers ellen hozott 20/11-e után külön odaszólt Johnsonnak, hogy köszöni, amit írt, mert sokat segített neki, és magabiztosabb, mint valaha.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus