Hírmorzsák 2017-11-13 (09:45)

Rudy Gobert 4-6 hetes kihagyásra kényszerül (térd) - Waiters szerint ő sosem volt alattomos játékos, ha Gobert-nek baja van, hozzá kellett volna fordulnia. Durant szerint Curry a tökéletes vezér a Golden State számára, minden nap élvezet vele együtt dolgozni. Jaylen Brown szerint DeRozan 10-ből 9-szer bedobja azt a dobást, amivel tegnap este nyerhetett volna a Raptors. Paul George Westbrooknak dobott 37 pontot - a hiányzó Melóval viccelődött. Norman Powell megsérült (csípő).

A Utah Jazz tegnap este bejelentette, hogy centerük, Rudy Gobert 4-6 hetes kihagyásra kényszerül, mert megzúzódott egy csont a jobb térdében - szombat este volt arról szó, hogy Gobert szerint Dion Waiters direkt esett neki a lábának, mikor egy szabadlabdáért ugrott. Waiters válaszolt is erre, hogy soha nem volt egy alattomos játékos, csak a labdára ment, ennyi történt. Azt se tudta, hogy Gobert van ott, csak a labdáért ugrott, a francia center pedig egyből a közösségi médiában kezdett el beszólogatni neki, ő viszont nem igazán használja ezt a platformot. Waiters szerint összességében ez mit sem számít, ők nyertek, a Jazz kikapott, Gobert-nek meg túl kellene lépnie ezen. Ha Gobert szerint ez egy alattomos megmozdulás volt, akkor oda kellett volna mennie szemtől szembe megmondani ezt, és ugyanezt elmondta volna neki is, nem twitteren üzengetni.

Volt még egy sérülés, a Toronto Raptorsnél tegnap este Norman Powell a Boston Celtics ellen csípőbántalmak miatt kényszerült idő előtt az öltözőbe - Aron Baynesszel ütközött, utána bevitték az öltözőbe, és percekkel később kiderült, hogy nem tud visszatérni. Egyelőre természetesen nála sem tudni, milyen súlyos a dolog, majd a további vizsgálatok döntik ezt el.

A Boston egyébként 95-94-re legyőzte a Torontót úgy, hogy DeMar DeRozannek volt a végén egy lehetősége megnyerni a mérkőzést. A Celtics másodéves wingje, Jaylen Brown azt mondta a találkozót követően, hogy DeRozan ezt a dobást 10-ből 9 alkalommal bedobja, de kihagyta DeRozan, úgyhogy megvan az újabb győzelem számukra. Brown szerint ha DeRozan még egyszer odaállhatna, hogy elvállalja azt a dobást, biztosan nem hagyná ki, de ott volt előtte, és nem igazán tudta ellenfele, hogy mit fog csinálni, kicsit el kellett gondolkodnia, és hibázott.

Az Oklahoma City Thundernél tegnap volt Russell Westbrook születésnapja, Paul George pedig 37 ponttal vezette győzelemre csapatát a Dallas Mavericks ellen - a meccs után azt mondta George, hogy ezt a 37-est Westbrooknak dobta. Harmadik sztárjuk, Carmelo Anthony nem tudott pályára lépni, mert fáj a háta - megkérdezték George-tól, hogy ez mit jelentett az ő szempontjából, mire viccelődve azt felelte, hogy több dobást.

A végére pedig az OKC-től tavaly nyáron a Golden State Warriorshoz igazoló Kevin Durant maradt, aki Mark Medinának (San Jose Mercury News) elmondta, hogy le sem tudja szavakkal írni, mennyire nagyszerű ember Steph Curry, és mennyire törődik másokkal. Durant szerint Curry ezt érezteti minden egyes nap a pályán belül és azon kívül is, mindenhol ugyanaz a személyiség. A kiscsatár szerint a pályán ugyanazt az örömöt látni rajta, mint mindenhol máshol, és ez átragad a többiekre is. Curry írt egy cikket az aktuális témákról és problémákról a The Players' Tribuna-ba, amire Durant annyit mondott, hogy mindannyian nagyra tartják, amiket leírt. Szerinte Curry a tökéletes vezér a klub számára, és minden nap élvezet vele együtt dolgozni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus