Hírmorzsák 2017-11-25 (21:15)

John Wall PRP kezelést kap, legalább 2 hetet kihagy térdbántalmak miatt. Durant bokája nincs rendben, Kerr szerint a Thunder ellen sem kellett volna játszatni. Jordan Bell egy kicsit kifigurázta a Bullst. Rose 80 millió dollárnál is többet bukhat az adidas-szerződéséből, ha visszavonul. Butler újra leszólta a Timberwolves védekezését. Nwaba 5-7 nap múlva visszatérhet.

A Washington Wizards sztárja, John Wall térdfájdalmakra és gyulladásra panaszkodott még a november 7-ei, Dallas Mavericks elleni találkozó után, és MRI-re küldték. Miután nem múlt el a fájdalom, megvizsgálták megint, és úgy döntöttek, hogy PRP kezelést és más injekciót is kap a gyulladására, amivel legalább 2 hetes kihagyás vár rá - december 9-e környékén térhet vissza, azzal 7 mérkőzésről kellene távolmaradnia.

Ugyanehhez a témakörhöz kapcsolódik, hogy a Chicago Bullsnál három hete súlyos bokasérülést szenvedő David Nwaba 5-7 nap múlva térhet vissza Fred Hoiberg vezetőedző elmondása szerint. A Golden State Warriorsnél Kevin Durant a bal bokája miatt nem játszik ma éjszaka, a New Orleans Pelicans ellen, Steve Kerr vezetőedző pedig bevallotta, hogy valószínűleg az Oklahoma City Thunder ellen sem kellett volna erőltetni a kiscsatárt - akkor úgy érezték, hogy rendben van, de utána megint elkezdett fájni a korábban megsérülő testrész, de Kerr azt is hozzátette, hogy a liga biztos boldog, hiszen egy kiemelt mérkőzésen pályára lépett Durant.

A Warriorshöz kapcsolható, hogy ma hajnalban azzal a Chicago Bullsszal játszottak, akik eladták nekik azt a picket, amin később Jordan Bell került kiválasztásra. Bell a találkozó legvégén csinált egy nehezen félreértelmezhető mozdulatsort, amiről annyit mondott a meccs után, hogy arra a pénzre utalt, amit érte kapott a Bulls, mert kíváncsi volt, hogyan játszott az a bizonyos "cash cosiderations".

Tegnap este volt arról szó, hogy a Cleveland Cavaliers irányítója, Derrick Rose komoly tízmilliókat bukhat azzal az adidas-szerződéséből, ha most visszavonul. Egy kis pontosítást kell tennünk: Nick DePaula (ESPN) információi szerint több mint 80 millió dollártól eshet el Rose, amennyiben végleg befejezi most pályafutását, nem a tegnap megírt 70 milliótól.

A Minnesota Timberwolvesnál továbbra is gond a védekezés, Jimmy Butler pedig a legutóbbi, Miami Heat elleni 109 kapott pont után elmondta, hogy nem nagyon érdekli, hogy ezek ugyanazok a hibák-e mindig, vagy folyamatosan újak jönnek elő - a szezon során még nem nagyon védekeztek, pedig oda kellene tenniük magukat, akarniuk kellene hátul is, és nem szabadna állandóan arra játszani, hogy majd túldobják az ellenfeleket. Megint elmondta Butler, amit egy nemrég adott interjújában is, hogy az egész nála kezdődik, de muszáj lenne végre védekezniük, mert kezd nevetségessé válni a dolog. Hallott néhány füttyszót is, amit teljesen jogosnak tart, mert ha ők nem játszanak elég keményen, akkor a szurkolók sem fognak melléjük állni, úgyhogy gyorsan változtatniuk kell.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus