Hírmorzsák 2017-11-26 (11:30)

Embiid szerint a Los Angeles-i éjszakai élet miatt teljesített olyan jól a Clippers és a Lakers ellen. Dwight Howardot 35.000 dollárra büntették egy "egyezményes jel" miatt. Seth Curry decemberben elkezdheti az idényt. Thibodeau azt szeretné, ha Rose békére találna. Jaylen Brown barátja temetése miatt nem játszott ma hajnalban - nagyon dicsérte Brad Stevenst. Nikola Pekovic barátját letartóztatták, az egykori NBA center autójában találtak oda nem illő dolgokat is.

A Philadelphia Sixers centere, Joel Embiid Noah Levicknek (NBC Sports Philadelphia) elmondta, hogy a Los Angeles-i éjszakai élet miatt voltak olyan jó meccsei LA-ben - a Clippers és a Lakers ellen is pazarul játszott. Embiid elmondása szerint minden közeli barátja ott lakik, úgyhogy addig nem is igazán csinált semmit - ideges volt, mert előtte volt sérült, nem volt igazán formában sem, nem élvezte a játékot a pályán. Bevallotta, hogy elment bulizni, mert ki akarta engedni a gőzt, de bejött - visszanyerte az energiáit, aztán a Clippers ellen több mint 30, a Lakers ellen pedig több mint 40 pontot szerzett. Rájött, hogy ha nem élvezi a játékot, nem is fog jó teljesítményt nyújtani, úgyhogy ezt kell megtartania, és nem lesz gond vele.

A liga 35.000 dollárra büntette a Charlotte Hornets centerét, Dwight Howardot a félreértelmezhetetlen mozdulata után, amit a Cleveland Cavaliers elleni összecsapáson csinált.

A Dallas Mavericks hátvédje, Seth Curry decemberben visszatérhet - egyelőre idén még egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára, miután a szezont megelőzően fáradásos törést találtak az egyik sípcsontjában.

Derrick Rose esetleges visszavonulásával kapcsolatban megszólalt volt edzője, a Minnesota Timberwolves trénere, Tom Thibodeau is, aki elmondta, hogy bárhogyan is döntsön egykori játékosa, azt szeretné, ha békére lelne. Tudja, min ment keresztül Rose, és hogy mennyire nehéz volt ezt átélni. Nagyszerű játékosnak és embernek tartja az irányítót, aki nagy dolgokat tett Chicagóban - most is szeretik és tisztelik az emberek, de Thibodeau úgy érzi, hogy minél több idő fog eltelni, annál erősebbek lesznek ezek az érzések Rose iránt.

Mint arról volt már szó múlt héten, Jaylen Brown legjobb barátja elhunyt. A Boston Celtics másodéves játékosa ma hajnalban nem játszott az Indiana Pacers ellen, mert néhai barátja temetésére ment, de még a találkozó előtt elmondta, hogy a kosárlabda egy tökéletes kifejezőeszköz számára, a családjának és a barátja családjának is - minden nap a tőlük telhető legtöbbet kell tenni. Brown nagyon dicsérte Brad Stevens vezetőedzőt, aki szerinte minden segítséget megad nekik - nemcsak beszélgetni lehet vele erről, de hagyja, hogy úgy birkózzanak meg a helyzettel, ahogyan tudnak

A végére pedig egy kis kék-fény rovat maradt - a belgrádi rendőrség illegális fegyver- és drogkereskedés címén letartóztatott két montenegrói férfit, a kocsijukban pedig találtak is drogot, fegyvert és lőszert. Egyikük nagyon közel áll Nikola Pekovichoz, ráadásul az autó, amit a rendőrség lefoglalt, szintén az egykori NBA center tulajdonában van - ebből még természetesen nem következik, hogy köze is volt az eseményekhez.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus