Hírmorzsák 2017-11-30 (21:15)

Westbrook teljes felelősséget vállal azért, hogy így teljesít jelenleg a Thunder. Porzingis bokasérülése nem súlyos. Terrence Rossnak hónapokat kell kihagynia (MCL-húzódás, törés). LeBron azt mondta Ben Simmonsnak, hogy esélye van arra, hogy jobb legyen nála. Waiters elgondolkodott a nyáron, hogy a Knickshez szerződik. Steph Curry Kobe-tól kért tanácsot, hogy mit csináljon így, hogy a dobókezén a gyűrűsujja sérült.

Az Oklahoma City Thunder egyre lejjebb süllyed, Russell Westbrook pedig Erik Horne-nal (The Oklahoman) beszélgetett erről. Westbrook elmondása szerint ha van egy dolog, amit igazán szívből utál, akkor az a vereség, és tudja, hogy nagy szerepe van a jelenlegi eredménytelenségben - megpróbál mindig mindent kiadni magából, de ha nem sikeresek, akkor tudja, hogy valahol valamit elrontott, és nem tudta jó helyzetbe hozni a csapatát.

Mostanában ez nem megy nekik, nem nyernek meccseket, és nem érdeklik a számai, mert az NBA-ben győzni kell ahhoz, hogy valakinek komoly befolyása legyen a játékra - a legfontosabb számára az, hogy valahogy rájöjjön, hogyan tud győzni. Saját felelősségeként kezeli, hogy készen álljanak a meccsekre rögtön az elejétől fogva és a pálya mindkét oldalán. Neki kellene példát mutatnia, megmutatni a többieknek, hogy mik azok az alapok, amikre az elmúlt években a csapatot építették, ezért vállal teljes felelősséget azért, ami most megy a Thundernél.

Az OKC-t ma hajnalban legyőző Orlando Magicnél Terrence Ross határozatlan ideig nem játszhat, miután meghúzódott az MCL térdszalagja, illetve van egy törés a sípcsontja tetején, a térdénél. A hírek szerint többhónapos kihagyás vár rá. A New York Knicksnél megvolt Kristaps Porzingis MRI-je, és Adrian Wojnarowski (ESPN) értesülései szerint nincs komolyabb baja az erőcsatárnak, day-to-day az állapota - tehát bármikor visszatérhez.

Lee Jenkins (Sports Illustrated) információi szerint LeBron James azt mondta Ben Simmonsnak, mielőtt utóbbi az NBA-be került, hogy jobb lehet nála, de nem ugorhat át bizonyos dolgokat, meg kell dolgoznia érte.

A Miami Heat dobóhátvédje, Dion Waiters Marc Bermannek (New York Post) azt nyilatkozta, hogy beszélt a Knicksszel a nyár folyamán, de végül úgy döntött, hogy 4 évre 52 millió dollárért hoszabbított a floridaiakkal - igazából inkább az ügynöke volt kapcsolatban a csapattal. Waiters azt mondta, hogy közel lett volna az otthonához, ráadásul New Yorkról van szó - ott van a Madison Square Garden, ráadásul a Syracuse-ra járt egyetemre, úgyhogy nem lett volna az sem rossz, ha a Knickshez igazolhat. A New York végül Tim Hardaway Jr.-t szerződtette helyette.

A Golden State Warriorsnél Steph Curry ujjsérülésből tért vissza ma hajnalban, és Kobe Bryanttől kért tanácsot, hogy hogyan tudna a legkisebb fájdalommal együtt játszani, mivel pont a gyűrűsujja sérült a dobókezén. Kobe azt mondta neki, hogy a kötés fájdalmas, de ki lehet bírni, Curry pedig elmondta, hogy abszolút nem érezte a dobást a Los Angeles Lakers ellen, de valahogy megoldja, hogy hozzászokjon ehhez a nem túl ideális állapothoz.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus