Hírmorzsák 2017-12-02 (21:15)

LeBron szerint Wade az első számú jelölt az Év Hatodik Embere díjra. James azért nem indul az All-Star gála tripladobóversenyén, mert Los Angelesben lesz az esemény. Donovan Mitchell Blake Griffin nyomdokaiba lépett ma hajnalban. Embiid szerint Drummond nem tud dobni. Austin Rivers 25.000 dolláros büntetést kapott.

A Cleveland Cavaliers legnagyobb sztárja, LeBron James a mai edzés után azt mondta, hogy szerinte Dwyane Wade az első számú jelölt az Év Hatodik Embere díjra, és ehhez még elfogultnak sem kell lennie - Wade az egyik legjobb barátja, de látja a többi csapatot meg azt is, hogy milyen sikeres Wade a padról.

LeBronhoz tartozik az is, hogy a The Athletic munkatársának pár napja elmondta, hogy nem indul az All-Star gála tripladobóversenyén, mivel az idei gálát Los Angelesben rendezik, és így van esélye a családjával tölteni némi plusz időt - James idén karrierje messze legjobb százalékát (42.5%) hozza a triplavonalon túlról, így merült fel, hogy részt vehetne ezen a viadalon, de nem fog.

A Utah Jazz újonc hátvédje, Donovan Mitchell ma hajnalban 41 pontot szórt a New Orleans Pelicansnek - 2011 és Blake Griffin óta ő lett az első elsőéves, akinek sikerült legalább 40 pontot dobnia egy találkozón. Mitchell azt nyilatkozta a találkozó után, hogy szóhoz sem jut, az utolsó hat pontjánál már mosolygott a meccs közben is - nagyon megköszönte a szurkolók támogatását, mert úgy érezte magát, mint a Louisville-en. Csak arra figyelt, amire mindig - megpróbált mindig jó döntést hozni.

A Philadelphia Sixers ma éjszaka a Detroit Pistonsszal csap össze, Joel Embiid pedig megint elkezdte Andre Drummond piszkálását - mint ismert, az idény korábbi részében azt mondta, hogy aPistons centere nem védekezik, most meg azt nyilatkozta, hogy nem akar tiszteletlen lenni, de Drummond nem tud dobni, úgyhogy csak a csapatvédekezésre meg a sémákra kell odafigyelnie. Rengeteg elzárás-leválást és hátsó befutást játszik a Pistons, és a pick-and-rollból mindig befelé válik le a center, aki sok belöbbölt passzt kap - ezt kell kiküszöbölniük, illetve ki kell lépniük a Detroit külső dobóira.

A liga 25.000 dolláros büntetést osztott ki Austin Riversnek - tegnap este írtunk róla, hogy a Los Angeles Clippers hátvédje nem volt olyan kedves az egyik szurkolóval, mintha kétszer ilyen kedves lett volna.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus