Hírmorzsák 2017-12-05 (21:30)

Kawhi Leonard még ezen a héten elkezdheti az idényt. Steve Kerr szerint túl sok érzelmet visznek a pályára, sokkal kiegyensúlyozottabbnak kellene lenniük - Durant szerint nem lenne szabad hagynia, hogy egy olyan játékos kihozza a sodrából, mint Cousins. Steph Curry holnap este biztosan nem játszik. A Clippers rengeteget kér DeAndre Jordanért egyelőre. Doc Rivers állása a szezon közben biztonságban van. Jerry West évi 4-5 millió dollárt keres a Clippersnél. LiAngelo és LaMelo Ballt kiajánlották egy litván csapatnak, az edző rögtön trollkodott egyet.

Michael C. Wright (ESPN) forrásai szerint a San Antonio Spurs sztárja, Kawhi Leonard ezen a héten visszatérhet valamikor a hazai meccseken, ami szerdán vagy pénteken lehet. Leonard azt nyilatkozta, hogy nincs konkrét időpontja arra, hogy mikor léphet újra pályára, de jól érzi magát, már az 5-az-5-re edz - vannak még bizonyos dolgok, amiken túl kell esnie, mielőtt újra játszhatna, de már közel van.

A Golden State Warriors sztárja, Kevin Durant kicsit megborult fejben - az első 810 meccsén 4-szer állították ki, az utóbbi 18-on viszont 3-szor is. Steve Kerr vezetőedző azt mondta, hogy megengedhetetlen, hogy folyamatosan ilyen gondjaik legyenek, sokkal összeszedettebbnek és kiegyesúlyozottabbnak kellene lenniük - túlságosan sok érzelmet visznek fel a pályára, amit nem lenne szabad, többek között neki sem. Nem kellene minden mással foglalkozniuk, csak a játékkal. Durant is elmondta, hogy nem szabadna hagynia, hogy kihozzák a sodrából, főleg nem DeMarcus Cousinsnak, akiről mindenki tudja, hogy így játszik.

A Warriors kétszeres MVP-je, Steph Curry holnap este biztosan nem játszik a Charlotte Hornets ellen - egyelőre az MRI eredménye még mindig nincs meg.

Sam Amick (USA Today) információi szerint Doc Rivers állása biztonságban van a Los Angeles Clippersnél - három forrás is megerősítette, hogy az idény közben nem fogják meneszteni. Szintén Amick jelentette, hogy mivel továbbra is opció náluk, hogy hosszútávon megtartják DeAndre Jordant, ezért elég sokat kérnek érte azoktól a csapatoktól, akik érdeklődnek a center iránt. És azt a hírt is Amick hozta, hogy a Clippers évi 4-5 millió dollárt fizet tanácsadójának, Jerry Westnek.

A végére pedig újra a Ball-család maradt, litván források szerint ugyanis a EuroCupban induló litván együttesnek, a Lietkabelisnek "ajánlották ki" LiAngelo és LaMelo Ball-t. Erre a csapat vezetőedzője kitweetelte, hogy biztonsági embereket keresnek, ott van üresedés, de nem sokkal később ki is törölte ezt az üzenetet.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus