Hírmorzsák 2017-12-07 (22:00)

D'Antoni szerint jobban működik a Paul-Harden páros, mint azt a legvadabb álmaikban gondolták. Noel 4-6 hetes kihagyásra kényszerül. Mirotic pénteken, Kawhi Leonard szombaton kezdi meg a szezont. Markelle Fultz visszatért a Sixershez. Gordon Hayward két hét múlva leveheti a járógipszet. Luke Walton idén türelmesebb, jobban átlátja, hogy merre halad a Lakers. Gregg Popovich-éknak nagyon tetszett anno Haslem, csak nem volt a keretben helyük rá. Mexikóvárosnak G-Ligás csapata lehet a következő idényben. Derrick Jones Jr.-t kitette a Suns.

A Houston Rockets vezetőedzője, Mike D'Antoni Sam Amicknek (USA Today) azt nyilatkozta, hogy sokkal jobban működik a Chris Paul - James Harden páros, mint azt legvadabb álmaikban remélték. Azt tudták, hogy Paul és Harden is jó párost fognak alkotni Eric Gordonnal, mert Gordon ennyire jó játékos, de arra számítottak, hogy a két játékmester összecsiszolása azért időbe fog telni. Paul és Harden azonban annyira értik a játékot, és olyan szinten hajlandóak lemondani a labdáról, hogy D'Antoni szerint ez a két dolog volt a kulcs ahhoz, hogy a vártnál gyorsabban szokjanak össze.

Arról a délelőtti morzsában olvashattatok, hogy a Dallas Mavericks centerét, Nerlens Noelt meg kell műteni - a bal hüvelykujjánál elszakadt egy szalag, 4-6 hetes kihagyás vár rá.

További sérülésekhez tartozó hírek. A Philadelphia Sixers idei 1/1-ese, Markelle Fultz visszatért a csapathoz, miután az előző heteket a Kentucky-n töltötte a jobb vállának rehabjával. A Boston Celtics idén nyáron igazolt sztárja, Gordon Hayward két hét múlva "ledobhatja" a járógipszet, elkezdheti a bal bokájának rehabját. A Chicago Bullsnál Nikola Mirotic elvileg péntek éjszaka, a Charlotte Hornets ellen elkezdi az idényt, a spanyol-montenegrói magasember pedig azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem mérges már, nincs is miért dühösnek lennie - vége van ennek a Bobby Portis-féle történetnek, ez egy új kezdet. A San Antonio Spurs sztárja, Kawhi Leonard elvileg szombaton, a Phoenix Suns ellen játszik először ebben az idényben.

Arról szintén volt szó délelőtt Noel mellett, hogy Mike James teljes értékű szerződést kap a Phoenix Sunstól - Derrick Jones Jr.-t már ki is tette keretéből az arizonai alakulat.

Ohm Youngmisuk (ESPN) forrásai szerint a Los Angeles Lakers trénerével, Luke Waltonnal nem is nagyon történhetett volna jobb dolog, mint Rob Pelinka és Magic Johnson kinevezése - Waltont még az előző rezsim nevezte ki, de nagyon egy hullámhosszon van az új vezetőséggel. Larry Nance Jr. azt nyilatkozta, hogy jobban bíznak a trénerben, ezt pedig jó látni, mert megérdemli Walton. Maga az érintett azt mondta, hogy sokkal türelmesebb, mert jóval világosabb számára, hogy merre halad a klub, és milyen módon akarja ezt megtenni.

A Miami Heat veterán magasembere, Udonis Haslem 2003-ban a San Antonio Spurs nyári ligás csapatában járt egy évnyi francia légióskodás után, mielőtt a Miami Heathez szerződött volna. Gregg Popovich Jeff McDonaldnak (San Antonio Express-News) azt nyilatkozta, hogy nagyon tetszett nekik Haslem, de egyszerűen nem volt rosterhelyük - a magasember aztán egy nagyszerű otthonra talált.

Marc Stein (New York Times) forrásai szerint a következő idényben Mexikóvárosnak már lehet saját G-Ligás csapata - régóta téma, hogy Mexikóban lehet a következő NBA franchise, és ez is egy lépés lehet efelé.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus