Hírmorzsák 2017-12-09 (10:15)

Cousinst úgy kellett lefogni a folyosón a Warriors elleni kiállítása után, hogy ne menjen neki Durantnek. Ginobili meccsnyerőjét kommentálta a liga - Gay és Brad Stevens dicsérték az argentint a meccs után. Draymond Green olyan statisztikát hozott, mint 1963 óta senki. Aaron Gordon agyrázkódást szenvedett. Rose csontkinövése már a nyáron is megvolt. Kobe Triangle-t tanít a lánya csapatának. Nash poénkodott a Lakersnél töltött időszakával. Új segédedző van a Grizzliesnél.

Azt ma reggel már láthattátok, hogy Manu Ginobili meccsnyerő triplát dobott a találkozó előtt még ligaelső Boston Celtics ellen, amire természetesen a ligában többen is reagáltak. Az összecsapás után Rudy Gay azt nyilatkozta, hogy szerinte borzasztóan alulértékelt Ginobili az All-Time nagyságokkal való összehasonlításokban - ő mindig sokat nézte az argentint, mindig nagyra tartotta, és hatalmas dolognak éli meg, hogy most együtt játszhat vele. Azt nem tudja, milyen volt fiatalabb korában, de most nagyon sokat segít a társainak, igazi győztes típus, és nagyon jó egy ilyen ember környezetében lenni.

A Celtics vezetőedzője, Brad Stevens szerint azt mondta, hogy azok a megmozdulások, amiket az első félidő és a mérkőzés végén húzott elő Manu, igazi vintage pillanatok voltak, elővett valamit a régiből. A meccs előtt is elmondta, hogy Ginobili az egyik legjobb játékos, akit valaha látott, ha a negyedek lezárásáról, a negyedek végi akciókról van szó, és a találkozó után azt kívánta, hogy bárcsak ne mondta volna ezt ki.

A Golden State Warriors vezére, Draymond Green olyan számsort hozott ma hajnalban, amilyet senki 1963/64 óta - nem fordult elő azóta olyan, hogy valaki 13 gólpasszt, 6 blokkot és 3 szerzett labdát jegyezzen úgy, hogy maximum 2 pontig jut, ezt sikerült ma megcsinálni Greennek, emellett volt még egyébként 6 pattanója is.

Az Orlando Magic idén kiugróan jó szezont futó erőcsatára, Aaron Gordon agyrázkódást szenvedett ma hajnalban, a Denver Nuggets ellen - a harmadik negyedben ütközött az arca Gary Harris vállával. Ugyancsak a sérülések rovatba tartozik, hogy a Cleveland Cavaliers irányítójának, Derrick Rose-nak már akkor is csontkinövés volt a bal bokáján, mikor aláírt jelenlegi csapatához - azt nem tudni, hogy erről tudott-e Rose, de a Cavs azt követően jött rá, hogy a szezon második meccsén, a Milwaukee Bucks ellen megsérült. Dave McMenamin (ESPN) értesülései szerint el lehet halasztani Rose bokaműtétjét a nyárra, amennyiben a fájdalommal együtt is tud játszani.

A Memphis Grizzlies felvette segédedzőnek Greg Bucknert - a korábban játékosként a Grizzliesnél is megforduló szakember öt évig dolgozott a Houston Rocketsnél 2011 és 2016 között, az első három évben a játékosok fejlesztéséért felelt, a másik kettőben pedig a Memphis jelenlegi ideiglenes vezetőedzője, JB Bickerstaff mellett (ő is) segédedző volt. 

Steve Nash vicces kedvében volt - twitteren megmutatta a saját bevallása szerint legjobb megmozdulását a Los Angeles Lakers tagjaként.

Ha már Lakers, akkor itt lehet megemlíteni, hogy Kobe Bryant a The Late Late Show with James Corden műsorban elmondta, hogy a középső lánya kosárcsapatának ő a vezetőedzője, és azt is bevallotta, hogy Triangle-t tanít a lányoknak, amit állítólag nagyon kedvelnek is.

A végére pedig a New Orleans Pelicans centere, DeMarcus Cousins maradt, aki kedd hajnalban azért nem vette olyan könnyedén, hogy Kevin Duranttel együtt kiszórták a Warriors elleni összecsapásról - a hírek szerint Durant után viharzott a folyosón, úgy kellett a biztonságiaknak egyrészt KD-t biztonságba helyezni, másrészt Cousinst megfékezni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus