Hírmorzsák 2017-12-17 (21:30)

Kobe szerint a 2012/13-as szezonban játszott pályafutása során a legjobban. Steve Kerr szerint a Warriors is végig fogja nézni Bryant mezvisszavonultatási ceremóniát, nem lesz félidei taktikai elemzés. LeBron szerint nem lesz azzal gond, hogy az All-Star gálán csapattársak egymás ellen játszhatnak majd. Paul George szerint a csapategységgel nincs gond a Thundernél, nem is volt - Melo szerint tudják, hogy hosszabb távon kell gondolkodniuk. James Johnson 7-10 napig nem játszhat (boka). A Bucks kiteszi Gary Payton II-t, Sean Kilpatrick leigazolását tervezik.

A jövő héten visszavonultatják Kobe Bryant mindkét mezszámát, a Los Angeles Lakers ikonját pedig megkérdezték arról, hogy pályafutása melyik részét kedvelte jobban, azt, amikor 8-asban vagy amikor 24-esben játszott - előbbiben nyert három bajnoki címet, utóbbiban pedig két aranygyűrű mellett egy MVP trófeát is. Bryant azt mondta erre, hogy a kedvenc szezonja a 2012/13-as volt, amikor elszakadt az Achillese - úgy érezte, akkor volt élete formájában, egész pályafutása során akkor ment neki leginkább a játék. 

Ez a mezvisszavonultatás egyébként magyar idő szerint kedd hajnalban, a Golden State Warriors elleni találkozó felidejében lesz, az oaklandiek vezetőedzője, Steve Kerr pedig a tegnapi edzés után kijelentette, hogy biztosan ott lesznek ők is a pályán, mikor Bryant 8-as és 24-es meze felkerül a Staples Center mennyezetére. A tréner elmondása szerint minden idők egyik legjobb játékosát, illetve az ő mezvisszavonultatását nézhetik majd végig - biztos, hogy nem fogja az öltözőbe parancsolni a játékosait, hogy az első félidőről készült videókat, elemzéseket nézzék. Egyébként is azt gondolnák róla Curry-ék, hogy megőrült, hiszen valami nagy dolog történik a pályán, éppen ezért ők is meg fogják nézni a ceremóniát.

Az All-Star gála lebonyolítási rendszere változik, már nem kelet-nyugat csata lesz, így csapattársak is játszhatnak egymás ellen. LeBron James annyit mondott erről a dologról Nick Friedellnek (ESPN), hogy reményei szerint nem lesz ebből gond, hiszen mind felnőtt emberek - a gála felállásától függetlenül mindenki megkapja majd a fizetését, és senki nem fog azt követően kevesebbet vagy többet játszani, minden megy tovább, ahogy addig. James azt is hozzátette, hogy az ilyen mellékzöngék nem nagyon érdeklik - azt megtiszteltetésnek veszi, ha beválasztják megint All-Starnak, szívesen fog játszani, de semmi mással nem törődik.

Az Oklahoma City Thunder nyáron szerzett kiscsatára, Paul George Royce Youngnak (ESPN) elmondta, hogy egyáltalán nincs gondjuk a csapaton belül az egységgel, és nem is volt - szeretnek egymással játszani, és mikor összeállt a Thunder jelenlegi magja, tudták, hogy ez egy hosszú út lesz számukra, rá kell jönniük, hogyan tudnak eredményesek lenni. A másik nyáron szerzett sztárjuk, Carmelo Anthony annyit mondott, hogy most más szerepe van, amihez hozzá kell szoknia, és el kell fogadnia, de minden egyes nap azon dolgozik, hogy ez így legyen, és megtalálja a szerepét, hogy az együttes igazán sikeres lehessen. Nem lehet csalódott, ha van 1-2 rosszabb meccse vagy nem megy a dobás, mert nagyobb dolgokat tűztek ki célul maguk elé.

A Miami Heat bejelentette, hogy James Johnsonnal 7-10 napig nem számolhatnak, miután a jobb bokájával vannak gondok.

A Milwaukee Bucks kiteszi keretéből Gary Payton II-t, és leigazolják a Brooklyn Netstől nemrég kitett Sean Kilpatricket. Payton II egyébként two-way szerződéssel rendelkezik, és lassan lejár az a 45 napja, amit ebben a szezonban az első csapatnál tölthet, Chris Haynes (ESPN) azonban úgy tudja, hogy az ő elküldése nem túl népszerű felvetés a Bucks öltözőjén belül.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus