Hírmorzsák 2017-12-20 (20:30)

Oladipo szerint Westbrooktól tanulta ezt a folyamatos pörgést. Embiid karácsonykor térhet vissza (hát), Dragic talán már ma (könyök). Avery Bradley egy hetet kihagy (ágyék). Egy nyugati vezető szerint a Thunder egy három főszereplős cirkusz. Okafor beszólt a Sixers szakmai stábjának. Pippen szerint LeBron nem jobb nála. Magic Johnson és Isiah Thomas kibékültek. Kanternek 4 éves börtönbüntetést akar adni a török kormány. Kobe különleges labdákat kapott a Spaldingtól.

Megint a sérülésekkel kezdjük a híreket. A Philadelphia Sixersnél Joel Embiid még két mérkőzést kihagy, és valószínűleg a karácsonyi, New York Knicks elleni összecsapáson tér vissza - jelenleg hátfájdalmai vannak. A Detroit Pistonsnál Avery Bradley jobb ágyéka meghúzódott, emiatt egy hétig biztosan nem lép parkettre. A Miami Heatnél Goran Dragicnak a bal könyöke rándult meg, emiatt hétfőn, az Atlanta Hawks ellen nem is lépett pályára, de elvileg jobban érzi magát, és ma este, a Boston Celtics ellen is van esély a játékára

A napokban több szó is esett az Oklahoma City Thunderről, illetve leginkább Paul George-ról, arról, hogy George sem adja fel, valamint hogy Sam Prestiék sem akarják elcserélni nyáron szerzett sztárjukat. Egy nyugati konferenciában dolgozó vezető Ken Bergernek (Bleacher Report) azt mondta, hogy a Thunder egy három főszereplős cirkusz - mindenki látja, hogy nem játszanak jól, nem jár a labda, nem jó a csapaton belüli összhang, és hogy teljesen ritmustalan az, amit próbálnak előadni támadásban

Az Oklahoma Cityhez tartozik közvetve, hogy az Indiana Pacers sztárja, Victor Oladipo Russell Westbrookot dicsérte Joseph Spearsnek (IndyStar) adott interjújában. Oladipo annyit mondott, hogy Westbrook mindig 110%-on pörgött, ezért ő mindig 115%-on akar - ez egy olyan dolog, amit úgy tanított neki egykori csapattársa, hog egy szót nem kellett szólnia. Csak önmagát adta Westbrook, és így tanította meg erre. Oladipo szerint ha a Pacersnél megkérdeznek bárkit, azt fogja mondani, hogy nem érti, hogyan tud ő mindig ilyen magas fordulatszámon pörögni - ő sem igazán tudja, hogyan csinálja, egyszerűen motivált, minden nap próbál valamit elérni, amiért keményen meg kell dolgoznia.

A Brooklyn Nets centere, Jahlil Okafor Brian Lewisnak (New York Post) elmondta, hogy jó végre egy igazi NBA szakmai stábbal együtt dolgozni, mert Philadelphiában lényegében önmaga volt. Ott volt mellette Rick Lewis, akivel nyolcadik osztályos kora óta együtt tréningezett, de az más dolog, és egy más szint, hogy most végre egy NBA gárda edzőivel dolgozhat együtt. Azt is hozzátette Okafor, hogy úgy érzi, hogy a többiek olyan formában vannak, amilyenben az idény közepén kell lenni, de ő még szezon elejiben van, mert egyszerűen nem játszott, úgyhogy van mit behoznia.

Van ma elég sok pályán kívüli esemény is. Egyrészt Scottie Pippen a TMZ Sportsnak elmondta, hogy LeBron James nem jobb nála, amíg nem lesz legalább hat bajnoki címe - Pippen a hét elején még azt mondta, hogy LeBron jobb, mint Michael Jordan, ha az egyéni statisztikákat nézzük.

Az NBA TV tegnapi adásában kibékült Magic Johnson és Isiah Thomas - előbbi elmondta a Detroit Pistons legendájának, hogy elnézést kér, ha megbántotta, és azért, mert nem voltak olyan jó viszonyban az utóbbi évtizedekben, miután a 80-as évek elején még kifejezetten szoros kapcsolatuk volt.

A török kormány 4 éves börtönbüntetést szeretne elérni Enes Kanter esetében, amiért a New York magasembere megsértette Recep Tayyip Erdogan elnököt - Kanter többször több fórumon is hangot adott annak, mennyire nem tetszik neki a mostani török rendszer.

A végére pedig a Spalding maradt, amely különleges labdákat adott Kobe Bryantnek a mezvisszavonultatása alkalmából:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus