Hírmorzsák 2017-12-29 (21:45)

John Wall szerint azért játszanak gyengébben az 50% alatti csapatok ellen, mert ilyenkor a saját egyéni statisztikáikkal foglalkoznak. Nurkic szerint Embiidnek a népszerűség fontosabb, mint a játéka. A Knicks cseréli Kyle O'Quinnt a deadline előtt? Mától idő előtt hosszabbíthat Chris Paul. Gerald Green Trevor Arizától kapott kölcsön cipőt, hogy tudjon miben játszani ma hajnalban. Avery Bradley-t szexuális zaklatással vádolták, peren kívül megegyezett a nővel.

A Washington Wizards irányítója, John Wall a Washington Post munkatársának arról beszélt, hogy jóval gyengébben játszanak az 50%-os mérleg alatti csapatok ellen. Wall azt mondta, hogy beszéltek már erről az öltözőn belül is, és látják, tudják, hogy ha ilyen gyengébb együttesek ellen lépnek pályára, akkor a saját egyéni statisztikájukért játszanak. A sztár azt is hozzátette, hogy nem nagyon kertelnek, megmondja mindenki a másik szemébe az igazat, senkit nem kímélnek, ha erről van szó.

A Portland TrailBlazers ma hajnalban legyőzte a Philadelphia Sixerst, a mérkőzés után pedig Jusuf Nurkicnak volt egy-két keresetlen szava Joel Embiidhez - a bosnyák középjátékos szerint Embiidet jobban érdekli a népszerűség, mint hogy jó játékos legyen. Tiszteli a Sixers sztárját ettől függetlenül, jó, képzett kosarasnak tartja, de nem olyan nagyon keménynek, ráadásul azt is kifejtette, hogy szerinte fáradékony Embiid - ha valaki keményen védekezik ellene, és még támadásban is megdolgozza, akkor kifullad.

Az elmúlt napokban többször is szó volt arról, hogy Willy Hernangomezzel mi a helyzet a New York Knicksnél, és a New York Post információi szerint a csapat próbál is játékidőt felszabadítani a spanyolnak - a hírek szerint a február 9-ei deadline előtt megpróbálják elcserélni Kyle O'Quinnt. A lap úgy tudja, hogy elég vegyesen ítélik meg O'Quinn csereértékét a riválisok - attól függ, mit kaphatnak érte, hogy ki mit gondol arról, hogy a center lehívja-e jövő évi, 4.25 millió dolláros játékosopcióját.

Bobby Marks (ESPN) jelentette, hogy ma van hat hónapja, hogy Chris Pault a Houston Rocketshez cserélték, így mától aláírhatja az idő előtti, maximum 4 éves, 132 millió dolláros hosszabbítását, amivel jövőre 29.5 millió dolláros kezdőfizetése lenne. Ha kivár a nyárig, akkor 5 évre 205 milliót kaphat 35.3 millió dolláros bérrel az első idényben.

Az is a Houstonhoz kapcsolódik, hogy David Aldridge (TNT) információi szerint Gerald Green akkor tudta meg, hogy le akarja igazolni a Rockets, amikor épp Bostonba repült a 6 éves fiához, hogy meglátogassa. A szerdai napot még a sráccal töltötte, aztán csatlakozott a texasiakhoz egy hátitáskával - gyakorlatilag semmi nem volt nála, úgyhogy Trevor Arizától kellett kölcsönkérnie egy pár cipőt, hogy pályára tudjon lépni.

A végére pedig kékfény rovat maradt mára is, miután Avery Bradley-t egy clevelandi nő szexuális zaklatással vádolta. Az eset még májusban történt, mikor a Boston Celtics tagjaként a Cleveland Cavaliers ellen játszott keleti döntőt a hátvéd - a nő felvette a kapcsolatot Bradley-vel, megmondta neki, hogy mivel vádolja, és a hírek szerint megállapodást kötött a két fél egy bizonyos mennyiségű összegért (állítólag volt szó 400.000 dollárról is, de nem tudni, hogy végül pontosan miben egyeztek meg). Bradley a képviselőin keresztül tudatta a TMZ Sports-cal, hogy ártatlannak tartja magát.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus