Hírmorzsák 2018-01-17 (21:15)

Kawhi Leonard megint nem játszik határozatlan ideig (comb). Rose és Harden is visszatérnek holnap este. Draymond Green és Iguodala nem játszanak ma este. Steve Clifford fejfájások miatt nem tudott a kispadon ülni az utóbbi időben. Mirotic elcserélésével türelmes a Bulls - Robin Lopezt és Justin Holiday-t is áruba bocsájthatják. Derrick Favorst nézte ki magának a Cavs? Kacsa az Anthony Davis - Boston pletya. Ariza volt a főkolompos az öltözői bevonulásnál? Játékoscsere a Netsnél.

A San Antonio Spurs bejelentette, hogy Kawhi Leonard megint nem játszik határozatlan ideig a combsérülése miatt. Vannak visszatérőink is: úgy tűnik, hogy Derrick Rose holnap éjszaka pályára léphet az Orlando Magic ellen, ezt maga az érintett nyilatkozta, James Harden pedig szintén bevethető lesz a Minnesota Timberwolvesszal szembeni összecsapáson. A Golden State Warriors ma tartalékos lesz, Draymond Green és Andre Iguodala nem lesz ott a pályán a Chicago Bulls elleni találkozón.

Már ma éjszaka újra leülhet a kispadra a Charlotte Hornets vezetőedzője, Steve Clifford, aki a The Associated Pressnek elmondta, hogy olyan szintű fejfájása volt, hogy már nem tudta figyelmen kívül hagyni a problémát - két éve kezdődtek az ilyen jellegű gondjai, de a Hornets egyik hazai meccse előtt vált ez súlyossá. Clifford elmondása szerint az orvosok azt mondták, hogy az alváshiány volt ennek az oka - a tréner úgy gondolja, hogy ez egy ördögi kör volt, hiszen nem aludt, ezért fájt a feje, aztán meg a fejfájása miatt nem tudott már aludni.

Joe Cowley (Chicago Sun-Times) értesülései szerint a Chicago Bulls türelmes Nikola Mirotic elcserélését illetően - mint ismert, első körös picket akarnak érte kapni. Fred Hoiberg vezetőedző nagyon dicsérte a spanyol-montenegrói magasember hozzáállását, példaértékűnek nevezte, és hozzátette, hogy egyáltalán nincs könnyű helyzetben egy játékos, akinek ennyit forog a neve a cserepletykákban, mint Miroticé.

Szintén a Bullshoz kapcsolódik, hogy Cowley forrásai szerint Robin Lopezt és Justin Holiday-t is elcserélhetik a deadline előtt - mindkettejüknek egy év van még a kontraktusából, de Lopez jövőre 14.4 millió dollárt keres, míg Holiday 4.4 milliós bérrel rendelkezik a következő idényre.

Cserepletyka az is, hogy a Cleveland Cavaliersnél felmerülhet Derrick Favors neve - a Utah Jazz nem akarja megtartani magasemberét hosszútávon, a Cavsnek pedig kell valaki a palánk alá, Adrian Wojnarowski (ESPN) információi szerint leginkább ilyen típusú kosarast keresnek.

És még egy kacsa: Wojnarowski jelezte, hogy a megint felmerülő "Anthony Davis Bostonba tart" hír nem igaz - Davis továbbra is a Pelicansszel szeretne messzire jutni, a csapat pedig egyáltalán nincs még kész feladni legnagyobb sztárját, nyáron hosszabbítani akarnak DeMarcus Cousinsszal, hogy megtartsák mellé.

A Los Angeles Clippers - Houston Rockets balhé újabb részlete, hogy az előbb említett Wojnarowski úgy tudja, ahogy halad előre a liga vizsgálata, úgy lesz egyre nyilvánvalóbb, hogy Trevor Ariza volt a főkolompos az öltözőbeli bevonulásnál, őt próbálta meg egy kicsit csitítani James Harden és Chris Paul. Néhány Clipperses azonban azt állítja, hogy Paul nagyon is szívesen vezette be "csapatát" a hátsóbejáraton keresztül - a liga tegnap beszélt több játékossal, edzővel, alkalmazottal, biztonságival és helyszínen lévővel, és ez a terv mára is.

Két napja volt már arról szó, hogy a Brooklyn Nets two-way szerződést adott James Webb III-nek - most történt ez meg, a klub Jacob Wiley-t tette ki ennek érdekében.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus