Hírmorzsák 2018-01-27 (22:30)

Mike Conley sarkát műteni kell, befejezte az idényt. Tyler Lydon bal térdével gondok vannak, a Nuggets újonca négy hónapnyi kihagyásra kényszerül. Donovan Mitchell és Lou Williams a Skills Challenge számban indulnak az All-Star gálán. John Wall térdsérülés miatt nem lesz ma este. Vucevic imád Orlandóban lenni - sosem fordult meg a fejében, hogy cserét kérjen a Magictől.

Két sérüléssel kezdjük. A Memphis Grizzlies irányítója, Mike Conley ugyan jó ideje nem játszik már, de most az is eldőlt, hogy ebben az idényben már nem is fog többet - kés alá fekszik, megműtik a bal sarkát, így elvileg a következő szezon kezdetére teljesen fel fog tudni épülni. A Denver Nuggetsnél az újonc Tyler Lydonnak a bal térdét kell megműteni, Adrian Wojnarowski (ESPN) forrásai szerint négy hónapra esett ki az erőcsatár - egyébként is csak egy mérkőzést játszott a Denvernél, az idény nagy részét a G-Ligában töltötte.

Nincs ekkora gond a Washington Wizards irányítójánál, John Wallnál, aki ma éjszaka nem játszik az Atlanta Hawks ellen, és állapota day-to-day, a bal térde fáj.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy a Utah Jazz újonc hátvédje, Donovan Mitchell lesz az egyik résztvevő az All-Star gála Skills Challenge versenyszámában. Chris Haynes (ESPN) úgy tudja, hogy a Los Angeles Clippers hátvédje, Lou Williams is a Skills Challenge számban lesz érdekelt.

Az Orlando Magicnél lényegében mindenkinek a cseréje felmerült a gyenge idény miatt, így Nikola Vucevicé is. A montenegrói center Josh Robbinsnak (Orlando Sentinel) elmondta, hogy imád Orlandóban lenni - azt sajnálja, hogy nem tudja több győzelemhez segíteni a klubot, de egyébként imádja a franchise-t, ahogy az együttes és a szurkolók kezelik, és a szerepével is elégedett. Természetesen ha sikeresebbek lennének csapatszinten, akkor jobb lenne a hangulat, de úgy érzi, hogy nincsenek ettől messze, pár dolgon kell változtatniuk. Próbál pozitív maradni, ami nagy vereségek vagy hosszú gyenge sorozatok idején nagyon nehéz, de odáig még sosem jutott el, hogy cserét kérjen a Magictől.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus