Hírmorzsák 2018-01-28 (22:00)

Andre Roberson idényének is vége. Carmelo Anthony 25.000 pontnál. Paul George került be Cousins helyére az All-Star gálára. Isaiah Thomas szerint nem fair, hogy neki tulajdonítják a Cavs gyenge védekezését - semmi baja sincs Love-val. Lonzo Ballnak MCL-húzódása van, talán egy hét múlva visszatér. Wade az ügynöke halála miatt távozott egy időre a Cavstől. A Pelicans aktív akar lenni a piacon.

Ma este is egy rossz hírrel kezdünk: az Oklahoma City Thunder dobóhátvédje, Andre Roberson is kiszállt erre az idényre, miután elszakadt az egyik térdszalagja - Mike Conley és DeMarcus Cousins után ő a harmadik három napon belül, aki kénytelen idő előtt befejezni a szezont.

Az OKC-hez még két hír tartozik. Egyrészt Carmelo Anthony lett a harmadik aktív játékos Dirk Nowitzki és LeBron James után, aki elérte a 25.000 pontot - a liga történetében egyébként a 21. ilyen kosaras. Másrészt az előbb említt Cousins kiesése miatt az All-Star gálára Paul George került be, aki LeBron csapatában fog szerepelni.

A Los Angeles Lakers újonc irányítója, Lonzo Ball továbbra sem bevethető, és a közeli jövőben, a következő napokban még nem is lesz az - MCL-húzódása van. Luke Walton vezetőedző azt nyilatkozta, hogy nem terveznek vele, hogy holnap pályára lép Ball, de az orvosok azt mondták, hogy talán egy héten belül elkezdhet újra edzeni - teljes értékű edzésmunkát kell végeznie, mielőtt visszatér, mert nem akarják elsietni a visszatérését.

Adrian Wojnarowski (ESPN) forrásai szerint a New Orleans Pelicans a már említett Cousins-sérülés ellenére is aktív akar maradni a piacon - leginkább wing posztokon akarnak erősíteni.

A Cleveland Cavaliers irányítója, Isaiah Thomas Dave McMenaminnek (ESPN) elmondta, hogy szerinte nem fair, amennyi kritikát kap a Cavs rossz szereplése miatt - az egész idényben az öt legrosszabbul védekező együttes között voltak, de most, hogy visszatért, mindenki az ő nyakába varrja ezt. Ő csak nevet ezeken a dolgokon, mert tudja, hogy a csapatban mindenki hisz a másikban, és azért dolgoznak, hogy még júniusban is versenyben legyenek, ez a céljuk. Azt is elmondta Thomas, hogy nincs baja Kevin Love-val, csak megkérdezte tőle annál a bizonyos "meetingnél", hogy miért nem volt a csapattal, mikor nem tudott pályára lépni - ezt a mérkőzést követően nem tudta megtenni, ezért kérdezte meg az erőcsatártól később.

Az is a Cavshez tartozik, hogy Dwyane Wade ügynöke, Henry Thomas halála miatt távozott a csapattól - Thomas borzasztóan közkedvelt volt ligaszerte, és a hírek szerint Wade inkább apaként tekintett rá, mint ügynökére.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus