Hírmorzsák 2018-01-29 (10:00)

Derrick Rose a mosdóban volt, mikor Tyronn Lue pályára akarta küldeni a Pacers ellen. Joel Embiid már back-to-backeken is játszhat. Dwane Casey irányítja LeBron csapatát az All-Star gálán. A liga megduplázta az All-Star győzteseinek járó pénzdíjat. A Memphis megkereste Chandler Parsonst, hogy vonuljon vissza egészségügyi okokra hivatkozva? Rudy Gay az All-Star hétvége után tér vissza. Dave Joerger elszédült a Spurs ellen. 

A Cleveland Cavaliersnél mindig történik valami idén (is), most éppen Derrick Rose került a hírek középpontjába, miután a mosdóban tartózkodott az Indiana Pacers elleni, szombat hajnali mérkőzés negyedik negyedében, mikor Tyronn Lue pályára akarta küldeni - nem tudta Rose, hogy még beveti-e őt mestere, ezért inkább hidratálta magát...

Az All-Star gálával kapcsolatban két új hír látott napvilágot. Egyrészt az, hogy a Toronto Raptors vezetőedzője, Dwane Casey irányítja LeBron James csapatát a főmérkőzésen - a kanadaiak 33-15-tel másodikok a keleti főcsoportban, de tavaly Brad Stevens ült a keleti gárda kispadján, így a Boston Celtics trénere kiesett a lehetséges jelöltek közül erre az idényre. Másrészt a liga 50.000-ről 100.000 dollárra növelte a győztes gárda tagjainak jutalmazását - a vesztes félnél ugyanúgy 25.000 dollárral lesz gazdagabb mindenki, mint eddig. Kyrie Irving, Al Horford és Klay Thompson azt nyilatkozták, hogy ez javítani fogja a gála színvonalát, mert sok pénzről van szó.

A Philadelphia Sixers centere, Joel Embiid mostantól játszhat back-to-backek mindkét felén - a Philly ma hajnalban 122-112-re kikapott az Oklahoma City Thundertől, ma este pedig a Milwaukee Bucksszal játszanak. Embiid az OKC elleni mérkőzés előtt azt mondta, hogy épp akkor közölték vele a jó hírt - minden attól függ, hogyan érzi magát a Thunder elleni találkozó után, de szerinte nem lesz gond, és játszani fog a Bucks ellen is.

Ronald Tillery (Memphis Commercial Appeal) dobta be azt a hírt tegnap, hogy forrásai szerint a Memphis Grizzlies megkereste Chandler Parsons embereit, hogy megpróbálják rávenni a kiscsatárt, hogy egészségügyi okokra hivatkozva vonuljon vissza - ebben az esetben kiírhatnák a fizetését a sapkából. Parsons erősen tagadta ezt twitteren - beidézte az ominózus tweetet, majd hozzátette, hogy "te előbb fogsz visszavonulni, ha ilyeneket írsz".

Témához kapcsolódó hír az is, hogy a San Antonio Express-News értesülései szerint a San Antonio Spursnél Rudy Gay az All-Star szünet után tér vissza - úgy volt, hogy a kiscsatár megpróbál már a héten pályára lépni jobb saroksérülését követően, de az orvosokkal konzultálva arra a döntésre jutottak, hogy jobb, ha még pihentetik egy kicsit.

A Sacramento Kings vezetőedzője, Dave Joerger a Spurs elleni találkozó első negyedében szédült, majd egy alkalommal össze is esett - bevitték az öltözőbe, és nem tért vissza a kispadra a találkozón. Segédedzője, Elston Turner a mérkőzés után elmondta, hogy jól van Joerger, nincs komolyabb probléma.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus