Hírmorzsák 2018-01-31 (22:30)

A Philly érdeklődik Tyreke Evans iránt. A Clippers felajánlotta Blake Griffint Paul George-ért a Thundernek. Enes Kanter cserét kér, ha bekerül LeBron All-Star csapatába. Drummond Blake Griffint dicsérte, új birodalmat építene társával. Steve Kerr szerint szánalmas teljesítményt nyújtottak a Utah ellen. A Celtics nem tartja meg Jarell Eddie-t. A Jazz meg akarja rendezni a 2022-es vagy a 2023-as All-Star gálát. Autóbalesetben életét vesztette Rasual Butler.

Royce Young (ESPN) a The Hoop Collective podcastben azt mondta, hogy tudomása szerint a Los Angeles Clippers felajánlotta Blake Griffint az Oklahoma City Thundernek Paul George-ért, mielőtt úgy döntöttek volna Doc Riversék, hogy végül Detroitba postázzák az erőcsatárt.

A Detroit Pistons centerét, Andre Drummondot kérdezték a Griffin-cseréről, aminek természetesen nagyon örült a középjátékos. Drummond az ESPN-nek elmondta, hogy nagyon várja már, hogy együtt játszhasson az erőcsatárral - ez egy új fejezet lesz mindenkinek, hiszen új emberek érkeztek a klubhoz. Blake Griffint egészen kiváló játékosnak tartja, aki nagyszerű passzoló, úgyhogy szeretne vele egy új birodalmat felépíteni.

Marc Stein (New York Times) információi szerint a Philadelphia Sixers Tyreke Evans iránt érdeklődik - a gond az, hogy a Memphis Grizzlies első körös picket akar a hátvédért, amit a Sixers nem hajlandó adni.

A Boston Celtics nem tartja meg második 10 napos szerződés erejéig Jarell Eddie-t - mivel jön a deadline, így célszerűbb megtartani egy üres rosterhelyet, hátha kell majd egy cserében.

A Golden State Warriors ma hajnalban a Utah Jazztől kapott ki, méghozzá nem kis különbséggel. A találkozó után Steve Kerr vezetőedző azt nyilatkozta, hogy látott egy csapatot, amit rendesen elpáholtak - szerinte a játékosai is bevallanák, ha őket kérdeznék, hogy szánalmas teljesítményt nyújtottak, és úgy gondolja, hogy undorító kosárlabdát játszottak.

Ha már a Jazz: a Deseret News jelentette, hogy a Utah 2022-ben vagy 2023-ban szeretne All-Star gálát rendezni - 2023-ban 30 éve lesz, hogy utoljára náluk volt ez az esemény.

Ha már All-Star, akkor itt lehet megemlíteni, hogy Kevin Love kiesésével egy halvány reménysugár nyílt Enes Kanter előtt. Megkérdezte őt erről a New York Daily News, amire azt válaszolta a Knicks magasembere, hogy ha behívják, cserét fog kérni - poénkodott Kanter a LeBron Jamesszel folytatott, régóta tartó vitájára utalva. Hozzátette, hogy megtiszteltetés lenne, hiszen a Knickset képviselhetné Kristaps Porzingisszel együtt, de nem görcsöl rá erre - ha meghívást kap, az jó, ha nem, akkor a lett csapattársának szurkolhat, pihenhet és a PO-ra koncentrálhat.

A végére pedig egy nagyon szomorú hír maradt: Rasual Butler és felesége autóbalesetet szenvedtek amerikai idő szerint ma reggel, és mindketten életüket vesztették - Butler 13 évet húzott le a ligában, legutóbb Ice Cube BIG3 ligájában láthattuk, és mindössze 38 éves volt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus