Hírmorzsák 2018-02-10 (13:15)

A Clippers úgy gondolta, hogy közel vannak a Cavsszel a megegyezéshez DeAndre Jordanről. A Denver ajánlatai Tyreke Evansért. LeBronnak tetszik az új Cleveland.

Van két pletyka is arról, hogy milyen ajánlatokat nem fogadtak el végül a deadline előtt. Egyrészt Brian Windhorst (ESPN) jelentette, hogy a Cleveland Cavaliers komolyan tárgyalt a Los Angeles Clippersszel DeAndre Jordanről - állítólag a Clippers úgy gondolta, hogy közel vannak a megegyezéshez. Zach Lowe (ESPN) pedig azt a hírt hozta, hogy a Denver Nuggets egy Emmanuel Mudiay és második körös pick vagy lejáró szerződés és több második körös pick csomagot ajánlott Tyreke Evansért, ezt nem fogadta el a Memphis Grizzlies.

Dwyane Wade visszakerült a deadline előtt a Miami Heathez, ami némileg meglepő lehetett azt követően, hogy kicsit megromlott a viszonya Pat Riley-val. Kapcsolatukat aztán Wade volt ügynöke, Henry Thomas temetésén rendezték - a játékos elmondása szerint nagyon őszinte volt az ölelésük, és erre volt szüksége, nem is kellett több, egyszerűen jobban érezte magát anélkül, hogy nagyon belementek volna bármibe. Riley annyit mondott, hogy a jelenben kell élni, nem a múltban. Semmiféle keserűség nincs bennük az elmúlt évekkel kapcsolatban, és mivel mindenki támogatta Wade visszatérését, így nem volt kérdés, hogy mozdulnak érte, ha elérhetővé teszi a Cavs. Nagyon szomorú nap volt az, amikor Wade elhagyta a csapatot, és gyönyörű, amelyiken visszatért.

Ehhez kapcsolódik egy érdekes statisztika: Darren Rovell (ESPN) forrásai szerint Wade Miami Vice mezét elkezdte árulni a csapat csütörtökön délután 5 órakor, 15 óra alatt több mint 100 országból rendeltek, és 8000%-kal nőttek a Heat merchandise eladásai az elmúlt két naphoz képest.

A Cavstől LeBron James azt nyilatkozta, hogy tetszenek neki az új emberek - szerinte fiatalabbak, atletikusabbak lettek, shootingban is jobban állnak most, mint a cseréket megelőzően. LeBron szerint az ő feladata, hogy minél gyorsabban beilleszkedjenek a most érkezett játékosok - persze Tyronn Lue és a szakmai stáb is el fogja végezni a feladatát, de az ő dolga, hogy minél gyorsabban megértsék az újak, mi a feladatuk, mit akarnak elérni. James szerint elég okos játékosok érkeztek hozzájuk.

Rostermozgások. A Memphis Grizzlies kivásárolta Brandan Wrightot - Tim MacMahon (ESPN) értesülései szerint a Houston a legesélyesebb a leigazolására, sőt, lényegében ott meg is van a megegyezés. A Chicago Bulls kirakta Tony Allent, a Phoenix Suns pedig Isaiah Canaant - előbbre a Rockets és az Oklahoma City megy. A Dallas Mavericks három évre aláírt Kyle Collinsworth-szel. Az Atlanta Hawks megegyezett Marco Belinellivel arról, hogy külön válnak útjaik - a Thunder, a Sixers és a Spurs harcolnak az olaszért.

A Philadelphia Sixers GM-je, Bryan Colangelo azt nyilatkozta Kyle Neubecknek (Philly Voice), hogy elképzelhető, hogy Markelle Fultz a teljes idényt kihagyja. A szakvezető azt is elmondta, hogy Fultz egyelőre a festékből tud dobni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus