Hírmorzsák 2018-02-11 (13:15)

Joe Johnson a Rocketshez, Belinelli a Sixershez ír alá, ha lekerül szabadlistáról. Rose iránt a Timberwolves és a Wizards is érdeklődik. George Hill szerint van egy Batmanjük, mindenki másnak Robinnak kell lenni. Isaiah Thomast nem érdekli, hogy a padról jön, a Bostonba kerüléséhez hasonlította azt, hogy most a Lakers játékosa lett. Porzingist kedden műtik. A Pelicans kitett keretéből két hátvédet is. 10 napos szerződések a Jazznél és a Sunsnál. 

A rosterzmogásokkal kezdjük, két nagy név ugyanis elkelt. A Sacramento Kingshez cserélt Joe Johnson megegyezett a kisvásárlásról új csapatával, és Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) értesülései szerint meg is egyezett a Houston Rockets-cel - Mike D'Antoni így újra együtt dolgozhat játékosával. A Rocketsnél Bobby Brownt leigazolták, de ki is tették a keretből - Brown így megkapja a pénzét az idény végéig, de Johnson megszerzésére is van helye a csapatnak.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy a Philadelphia Sixers a szezon végéig veterán minimumról szóló megállapodást kötött Marco Belinellivel. A Utah Jazz 10 napos szerződést ad Naz Mitrou-Longnak. A Phoenix Suns második 10 napos szerződést adott Josh Gray-nek. A New Orleans Pelicans kitette keretéből Mike Jamest és Rashad Vaughnt is - előbbi már be is jelentette, hogy visszatér a Panathinaikoszhoz, utóbbit pedig csere útján szerezték a deadline-nál a Brooklyn Netstől.

A Utah Jazz kitette keretéből Derrick Rose-t, és Marc Stein (New York Times) információi szerint a Minnesota Timberwolves továbbra is érdkelődik az irányító iránt, és vinnék már waiverről is, ha meg tudják oldani, nem akarják megvárni, hogy lekerüljön onnan. Wojnarowski úgy tudja, hogy a Washington Wizards is szerződtetné Rose-t.

A Cleveland Cavaliers új játékosa, George Hill azt nyilatkozta, hogy a valaha volt egyik legjobb kosaras a csapattársuk, nyilván LeBron James fogja diktálni a tempót és a dolgokat. Nekik annyi a feladatuk, hogy a saját feladataikat kell elvégezniük, a lehető legjobb role playerként kell teljesíteniük - van egy Batmanjük, és mindenki másnak Robinnak kell lennie. Ma este, a Boston Celtics ellen egyébként Hill, JR Smith, Cedi Osman, LeBron és Tristan Thompson fognak kezdeni.

Ma hajnalban bemutatkozott Isaiah Thomas a Los Angeles Lakersnél, és padról kezdett, de már a mérkőzés előtt azt nyilatkozta, hogy ez nem érdekli. A meccs után annyit mondott a 22 pontig jutó irányító, hogy olyan volt, mintha visszakapta volna az erejét. Meglepte, hogy elcserélték a Cleveland Cavalierstől, de örül a cserének, amely egy új kezdet számára egy fiatal csapatnál, amely szeret rohanni, és az ő játékstílusa is ilyen. Thomas szerint hasonló ez, mint amikor a Boston Celticshez került - fiatal keretük volt, de ők máshogy gondolkodtak, és bejutottak a PO-ba. Itt is ezt a mentalitást kell meghonosítania érzése szerint, a jelenben kell gondolkodniuk, és minden arról szól, hogy minél több mérkőzést nyerjenek.

A New York Knicks sztárját, Kristaps Porzingist kedden műtik az ACL-szakaszását követően.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus