Hírmorzsák 2018-02-12 (12:00)

Wade a Heattől fog már visszavonulni. LeBronnak tetszett elsőre az új Cavs. Robert Parish szerint Pierce a valaha volt legjobb támadójátékos a Celticsnél. Ginobili szerint néha egyszerűen nem elég tehetséges a keretük. LMA ma este nem játszik (térd). Westbrook és Melo is bokasérüléssel bajlódnak. Steve Kerr rekordgyorsan ért el 250 győzelemig. JB Bickerstaffot 25.000 dollárra büntette a liga. A Wizards Sessions iránt is érdeklődik. 

A Miami Heat régi-új sztárja, Dwyane Wade a Milwaukee Bucks elleni győzelem után azt nyilatkozta, hogy neki ennyi volt a csapatváltásokból - egészen addig a Miami játékosa lesz, amíg úgy nem dönt, hogy befejezi pályafutását. Ez az otthona, és nagyon jó újra a Heatnél lenni - egyből úgy érezte visszatérése után, hogy a csapat tagja.

A Cleveland Cavaliers sztárja, LeBron James a Boston Celtics elleni, tegnap esti meccs után azt mondta, hogy olyan, mintha egész évben velük lettek volna az újak. George Hill nagyszerűen védekezett és irányította a csapatot, Rodney Hood is nagy energiákkal szállt be a padról, Jordan Clarkson mindig kész pontokat szórni, Larry Nance Jr. pedig a perimétert intézte, nagyszerű elzárásokat adott, úgyhogy kitűnő kezdet volt ez az új csapatuk számára.

A Bostonnál visszavonultatták Paul Pierce 34-es mezszámát, Robert Parish pedig azt nyilatkozta, hogy szerinte PP volt a Celtics történetének legjobb támadójátékosa. Parish úgy gondolja, hogy Pierce mellett John Havlicek és Larry Bird a Top3 ilyen szempontból, de Pierce kreatívabb volt elöl a másik két legendánál.

A San Antonio Spurs argentin legendáját, Manu Ginobilit kérdezték a minap, hogy mi a problémájuk. Ginobili szerint értik a játékot, megpróbálnak a megfelelő módon kosárlabdázni, de néha egyszerűen nem elég tehetségesek, ennyi a történet.

Szintén a Spurshöz tartozik, hogy LaMarcus Aldridge nem játszik ma este a Utah Jazz ellen, mert fáj a jobb térde. Az Oklahoma City Thundernél Russell Westbrooknak és Carmelo Anthonynak is bokasérülése van, emiatt nem lépett pályára egyikük sem ma hajnalban, a Memphis Grizzlies ellen.

A Golden State Warriors vezetőedzője, Steve Kerr 302 meccs alatt ért el 250 győzelemig, ezzel 44 mérkőzéssel döntötte meg Phil Jackson "gyorsasági" rekordját. Kerr annyit mondott erről, hogy egy elképesztő csapatot vehetett át, egy borzasztóan tehetséges keret edzője lehetett.

A Memphis Grizzlies vezetőedzője, JB Bickerstaff 25.000 dolláros büntetést kapott azért, mert nem megfelelő nyelvezetet használt a játékvezetők irányába.

A Washington Post értesülései szerint nemcsak Derrick Rose, hanem Ramon Sessions iránt is érdeklődik a Washington Wizards - utóbbi volt már John Wall cseréje 2014-től 2016-ig. A fővárosiak vezetősége már tárgyalt Rose képviselőivel, és Sessionsékkel is tartják a kapcsolatot, mióta kitette őt keretéből a New York Knicks január közepén.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus