Hírmorzsák 2018-02-14 (13:00)

Pierce szerint Garnett mezszámát vonultatja vissza következőleg a Celtics. Wall és Gortat leültek beszélgetni, de még szükség lesz erre párszor. Lonzo Ball nem tér vissza az All-Star szünet előtt, Vucevicet is február 22-én láthatjuk következőleg. Ginobili jobb lábfeje megsérült. Lonzo Ball 200 dollárért fogja osztogatni az aláírását szombaton. A Raptors sztárjai nem voltak túlságosan elégedettek a ma hajnali győzelmük után. A Rockets mégsem Troy Williamst teszi ki keretéből. Lue szerint végre megint ők a vadászok, és nem rájuk vadásznak - ő sosem adná át a játékosoknak az időkéréseket, mert már így is sokan azt gondolják, hogy LeBron hívja a játékokat.

A Boston Celtics vasárnap vonultatta vissza Paul Pierce mezszámát, majd PP az ESPN-nek arról mesélt, hogy mivel olyan korban élünk, amikor sokan váltanak csapatot szabadügynökként, így eltelhet jó pár év, mire újra visszavonultatják valakinek a mezét. Pierce azt is hozzátette, hogy szerinte Kevin Garnett lesz a következő a Celticsnél, kétsége sincs efelöl.

A Washington Wizardsnál folyamatosan gondok vannak a csapategységgel, és mint ismert, legutóbb Marcin Gortat és John Wall estek egymásnak - a lengyel center twitteren jelezte, mekkora győzelmet aratott a CSAPAT, amit az éppen sérülés miatt hiányzó Wall magára vett, és be is szólt Gortatnak, mondván a lengyelnél több olyan passzt senki nem kap, amikor már csak be kell tenni a gyűrűbe a labdát senkitől nem zavartatva. A két fél a múlt héten találkozott egymással, mert az irányító azt akarja, hogy ha probléma van vele, akkor ne a közösségi médiában üzengessenek neki, hanem szemtől-szembe mondják meg. A hírek szerint jól sikerült a beszélgetés a két fél között, de tovább kell dolgozni azon, hogy teljesen rendbe jöjjön kettejük kapcsolata.

A Los Angeles Lakers újonc 1/2-ese, Lonzo Ball nem tér vissza az All-Star hétvége előtt. Ball edzett már, és nem is nézett ki rosszul a szemtanúk szerint, de nem érzi még teljesen komfortosan magát a pályán, ezért nem kockáztatnak vele. A San Antonio Spursnél Manu Ginobili jobb lábfeje megsérült a Denver Nuggets elleni harmadik negyedben, emiatt fejezte be idő előtt a meccset - egyelőre nem tudni, mennyire súlyos a dolog. Az Orlando Magic centere, Nik Vucevic február 22-én, a New York Knicks ellen térhet vissza kéztöréséből, amit még karácsony előtt szenvedett el.

Az előbb említett Lonzo Ballhoz tartozik, hogy 199 dollárért osztogatja majd az autogramokat február 17-én, szombaton, az All-Star hétvége alatt a Puente Hills Mallban.

Arról tegnap este volt szó, hogy a Houston Rockets kiteszi keretéből Troy Williamst, hogy le tudják igazolni Joe Johnsont. Daryl Morey-ék végül úgy döntöttek, hogy megtartják Williamst, máshogy fogják megoldani Johnson szerződtetését.

A Toronto Raptors ma hajnalban 115-112-re megverte a Miami Heatet annak ellenére is, hogy az utolsó negyedben 31-17-re felülmúlta őket a floridai alakulat, és az utolsó 8 mezőnykísérletük kimaradt. A mérkőzés után DeMar DeRozan azt nyilatkozta, hogy ez egy szörnyű győzelem volt, nem zárhatják le így a meccseket. Kyle Lowry annyit tett ehhez hozzá, hogy egyikük sem elégedett, sokkal jobban is befejezhették volna a találkozót.

Az "új" Cleveland Cavaliers második mérkőzését is megnyerte, ezúttal az Oklahoma City Thundert győzték le LeBron Jamesék, Tyronn Lue vezetőedző pedig a meccs után azt mondta, hogy most több olyan játékosuk van, aki tud dobni, passzolni és helyzeteket teremteni, emiatt megváltozott a csapatuk, gyorsabban tudnak játszani. Sok mindent el tudnak váltani védekezésben is, és bár nem gondolta alapvetően sem, hogy rosszak lesznek az elején, de felülmúlták a várakozásait. Lue azt is hozzátette, hogy szerinte megint ők a vadászok, és nem őket akarják levadászni.

A végére pedig maradjunk Lue-nál, akit megkérdeztek, hogy ő ráhagyná-e a játékosaira az időkéréseket, ahogy Steve Kerr tette azt nemrég a Golden State Warriorsnél, mire azt mondta Lue, hogy nem, majd hozzátette poénosan, hogy az emberek már így is azt mondják, hogy LeBron James hívja a játékokat, ha még neki is adná a mágnestáblát, biztos, hogy ez lenne a téma.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus