Hírmorzsák 2018-02-15 (12:00)

Isaiah Thomas nem kedvelte LeBront, mert úgy érezte, lenézi őt James? Thomas szerint egyáltalán nem volt jogos, hogy kiállították ma hajnalban - Luke Waltont is kiszórták nem sokkal később. Pat McCaw négy hetet kihagy (csuklótörés). Lonzo Ballt De'Aaron Fox helyettesíti a Rising Stars meccsen. Embiidnek bokasérülése van. Harden szerint Paul olyat látott benne, amit másban nem - Paul szerint Harden az MVP. Gobert szerint nem is kérdés, hogy ott lesz a Jazz a PO-ban.

Chris Broussard (ESPN) jelentette, úgyhogy rettenetesen óvatosan kell kezelni, de az újságíró az Undisputed című műsorban azt nyilatkozta, hogy beszélt egy Isaiah Thomashoz közeli emberrel, és az irányító egyáltalán nem kedvelte LeBron Jamest - Thomas állítólag úgy érezte, hogy lenézte őt LeBron, aztán ebből adódóan nem alakult ki közöttük túl jó kapcsolat. Mikor a Cavshez került, eljártak párszor, jól indult a viszonyuk, de elég hamar rosszra fordult.

Thomast ma hajnalban kiszórták a játékvezetők, miután összeakadt Rajon Rondóval. IT azt nyilatkozta, hogy Rondo valamiért túl agresszív volt vele szemben, háromszor az arcán is megütötte, és ekkor volt úgy vele, hogy meg kell védenie magát. Azt is hozzátette, hogy szerinte nem volt helyes döntés, hogy kiállították ezért, miközben semmi komolyat nem mondott, és reményei szerint a liga is meg tenni fog valamit az üggyel kapcsolatban. Luke Waltont is kiküldték a bírók nem sokkal később, a második negyedben, miután elküldte a játékvezetőket melegebb éghajlatra egy Kyle Kuzma ellen megítélt fault után.

A Golden State Warriors swingmanjen, Pat McCaw négy hétre kiesett, miután van egy kisebb törés a bal csuklójában. Ugyancsak sérüléshez tartozik, hogy Lonzo Ball nem tud részt venni az All-Star gála Rising Stars meccsén, helyét De'Aaron Fox veszi át. Fox esett egy nagyot egyébként ma hajnalban, beverte a fejét a parkettába, és kapott is pár öltést a szeménél és az állánál, és további vizsgálatok várnak rá. A Philadelphia Sixers centere, Joel Embiid ma hajnalban nem játszott a Miami Heat ellen, mert fájt a jobb bokája.

A Houston Rockets sztárjai, James Harden és Chris Paul egymást dicsérték Michael Lee-nek (The Vertical, Yahoo Sports). Harden azt mondta, hogy Paul láthatóan távozni szeretett volna Los Angelesből, ott kötött ki náluk, és eddig nem is alakulhatnának jobban a dolgok. Az irányító meglátott benne valamit, amit a ligában másban nem, és eddig nagyon élvezetes az évük. Paul arra a kérdésre, hogy Harden-e az MVP eddig, azt kérdezte vissza, hogy nézi-e az újságíró az idényt. Szerinte sokan csak akkor kapnak értesítést a telefonjukra, ha dupla-dupla vagy tripla-dupla van, de ha valaki csak a statisztikákat nézi, akkor nem látja a nagy egészet, ő pedig testközelből figyeli, mit tesz le Harden a parkettára nap mint nap, mennyit dolgozik. Tudja, hogy még nagyon sok van hátra a szezonból, és rengeteget kell még tenniük, de látja, mennyit számít Harden ennek a csapatnak.

A Utah Jazz centerét, Rudy Gobert-t kérdezték a PO-ról még a ma hajnali, zsinórban 11. győzelmük előtt, a francia kosaras pedig azt nyilatkozta, hogy kétség sem férhet hozzá, hogy ott lesznek a rájátszásban.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus