Hírmorzsák 2018-02-15 (22:45)

Chris Bosh szeretne visszatérni az NBA-be. A Rockets mégis Troy Williamst fogja kitenni. Hornacek szerint a fiatal irányítókat erőltetik majd az All-Star gálát követően. A Celtics is változtatni fog a szünet után a felálláson. A Cavsnek jövőre 300 millió dolláros kiadása is lehet a játékosok fizetése és a luxusadó miatt. Larry Nance Sr. szerette volna, ha a Cavs odaadja a miatta visszavonultatott 22-es mezszámot a fiának. Lonzo Ball jövő pénteken tér vissza. Megint június 25-én hirdetik ki az alapszakasz díjait.

Chris Bosh az ESPN-en azt nyilatkozta, hogy edz, folyamatosan az edzőteremben van, és egyelőre nem kész abbahagyni pályafutását, megpróbál visszatérni az NBA-be - látja a sok játékost, akik triplákat dobálnak, de védekezni nem tudnak, úgyhogy úgy érzi, van még helye a ligában. Bosh azt is elmondta, hogy a Houston Rockets, a Golden State Warriors és a Toronto Raptors a Top3 csapata.

A Rockets végül úgy döntött, hogy mégis Troy Williamst teszik ki keretükből, hogy Joe Johnsont le tudják igazolni - volt erről szó már pár napja, aztán úgy tűnt, megtartják Williamst, de most nagyon úgy tűnik, hogy mégis ő lesz az áldozat.

A New York Knicks vezetőedzője, Jeff Hornacek Stefan Bondynak (New York Daily News) elmondta, hogy az All-Star szünet után elkezdik preferálni a fiatal irányítókat, Frank Ntilikinát, Emmanuel Mudiay-t és Trey Burke-öt Jarrett Jack helyett - egymás mellett is fognak játszani egyszerre, hogy minél többet lehessenek a pályán. Hornacek szerint szeretnék, ha Ntilikina többet tudna labdával a kezében irányítani, úgyhogy ő sokat lesz egyesben a pályán.

A Boston Celticsnél is lehet rotáció és felállásváltás, de nem a tankolás vagy a fiatalok fejlesztése miatt, hanem azért, mert az előző 15 meccsükből 9-et elvesztettek. Brad Stevens Chris Forsbergnek (ESPN) azt nyilatkozta, hogy nem lesz jó vége, ha minden marad a mostani mederben, úgyhogy meg fogja nézni, hol tud változtatni. Azt korábban is elmondta, hogy a 16 meccses győzelmi sorozatuk alatt nem voltak annyira jók, és ez az elmúlt egy hónapban talán vissza is ütött nekik. Azt is elmondta a tréner, hogy nem kereshetnek kifogásokat, egyszerűen játszaniuk kell.

Egy kis érdekesség: amennyiben Rodney Hood évi 12 millió dollárért marad a Cleveland Cavaliersnél, LeBron James pedig hosszabbít (maximumért), akkor a 300 millió dollárt is elérhetik az ohióiak kiadásai a játékosok bére és a luxusadó alapján - majdnem 150 millió dollár lenne csak a luxusadó.

A Cavshez cserélt Larry Nance Jr. édesapja, Larry Nance Sr. azonnal felhívta a Clevelandet, mikor megtudta, hogy fiát a csapathoz cserélték, hogy megkérje a franchise-t, a miatta visszavonultatott 22-es mezszámot hadd viselje fia. Az All-Star gála zsákolóversenyén is induló Larry Nance Jr. végül a 24-es mezszámot választotta, úgyhogy nem került le a 22-es a mennyezetről.

A Los Angeles Lakers újonc irányítója, Lonzo Ball jövő pénteken, a Dallas Mavericks ellen tér vissza MCL-húzódását követően, ezt maga az érintett nyilatkozta.

A végére pedig egy olyan hír maradt, ami már tavaly is így volt: június 25-én, a szezont követően hirdetik ki az alapszakasz díjait majd egy külön show keretein belül, ahogy ez történt az előző szezon végén is.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus