Hírmorzsák 2018-03-08 (15:15)

LeBron úgy érzi, pályafutása legjobb formájában van. Anthony Davis megint bokasérülést szenvedett - úgy tudja, Cousins marad a Pelicansnél. A Raptors biztosította helyét a rájátszásban. A Rocketsnél nem törődnek a mérleggel vagy a győzelmi sorozattal, csak a játékra koncentrálnak. Devin Booker tudja, hogy neki kell a Suns vezérének lenni, és hogy nem lesz egyszerű a jobb csapatok közé lépnie az arizonaiaknak. Új játékos Dallasban. Már a Lakers egyik drukkere is megpróbálta LeBront hirdetőtáblákkal a csapatához csábítani.

A New Orleans Pelicans sztárja, Anthony Davis Marc Steinnek (New York Times) is elmondta, hogy reményei szerint DeMarcus Cousins maradni fog a csapatnál, és hosszabbít a Pelicansszel a nyáron, de ez az ő dolga lesz. Amit eddig hallott, abból úgy tűnik neki, hogy ez Cousins terve, és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy ez így is legyen.

Szintén Davishez kapcsolható, hogy ma hajnalban is bokasérülést szenvedett, a második este alatt a másodikat - az első találkozón még visszaengedték a pályára, de ma hajnalban, a Sacramento Kings ellen a harmadik negyedben kiszállt a játékból az erőcsatár.

A Cleveland Cavaliers sztárja, LeBron James a ma hajnali, Denver Nuggets elleni találkozó után azt mondta, hogy szerinte pályafutása legjobbját nyújtja ebben az időszakban. Teljesen rendben van testileg, fejben is, tökéletesen áll hozzá a meccsekhez, és Isten segítségével képes erre - ezért nem is veszi készpénznek azt, hogy most ez a helyzet.

Toronto Raptors lett ma hajnalban a liga első együttese, amely hivatalosan is bejutott a rájátszásba.

A Houston Rockets sztárját, James Hardent kérdezték, hogy a texasi együttest kellene-e a legesélyesebbnek tartani a bajnoki címre, miután egy meccs előnye van a Golden State Warriors előtt. Harden azt mondta, hogy nem, ők egyébként is csak a játékkal foglalkoznak. Azért tudják tartani a győzelmi sorozatukat is, mert nem a mérlegükkel foglalkoznak, hanem azzal, hogy jól érezzék magukat a pályán, és természetesen hogy eredményesen kosárlabdázzanak - a pálya mindkét oldalán próbálnak a megfelelő módon játszani, és ezt folytatni majd a rájátszásban. Az esetek 90%-ában jó dolgok történnek, ha egy csapat ilyen felfogásban kosarazik, ami annyit jelent, hogy jönnek a győzelmek.

Tegnap este volt arról szó, hogy a Phoenix Suns tulajdonosa, Robert Sarver szerint a nyáron nagyot léphet az arizonai klub pozitív irányba. A Suns ásza, Devin Booker az Arizona Republic munkatársának elmondta, hogy tudja, hogy neki kell a csapat vezérének lennie - azt szeretnék, ha győztesként néznének rájuk, ezért változtatniuk kell, ami nem lesz egyszerű, szép vagy sima. Lesznek bizony kőkemény pillanatok, amikor egymásnak fognak esni, de ez van, így is kell lennie.

A Dallas Mavericks 10 napos szerződést ad Jameel Warney-nak - a G-Ligában, a Texas Legendsnél 35.1 perc alatt 20.3 pontot, 9.7 pattanót és 2.8 gólpasszt átlagolt idén.

A végére pedig a Los Angeles Lakers egyik szurkolója maradt, aki négy hirdetőtáblát vett, és megpróbálja LeBron Jamest a csapathoz csábítani.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus