Hírmorzsák 2018-03-10 (22:45)

LeBron James szerint DeAndre Jordan nagy segítség lett volna a Cavsnek. Senki nem tudja, hogyan fog dönteni LeBron a nyáron, mivel még ő sem. Hayward nem zárja ki, hogy még ebben az idényben visszatér. Jennings a Bucksnál, Derrick Williams a Lakersnél. Michael Carter-Williams befejezte a szezont (váll). Jaylen Brown az agyrázkódás-protokollon. Rodney Hood és Cedi Osman is megsérült a Clevelandnél.

A Los Angeles Clippers centere, DeAndre Jordan 20 pontot és 23 pattanót jegyzett ma hajnalban, a Cleveland Cavaliers ellen. LeBron Jamestől a mérkőzés után rákérdeztek arra a potenciális cserére, amellyel megszerezhették volna Jordant, amire annyit mondott, hogy ő nem játszik fantasy kosárlabdát - látta a pletykákat, tudta, hogy szó volt erről, és ha sikerült volna a centert megszerezni, az nagyot dobott volna a csapaton, de ez nem történt meg, úgyhogy tovább kell lépni.

Ramona Shelburne (ESPN) több infót is hozott Jameshez közeli emberektől. Azok, akik közelállnak LeBronhoz, úgy gondolják, hogy 40 éves koráig játszhat. Elég kevés esélyt látnak rá most, hogy James a Los Angeles Lakershez igazol a nyáron, de ez leginkább amiatt van, hogy a sztár csak arra koncentrál jelenleg, hogy bajnok legyen idén a Cavsszel. Az egyik forrás szerint ha valaki azt mondja, hogy tudja, mit fog tenni James, az hazudik, mert még maga LeBron sem tudja.

Volt két igazolás az elmúlt másfél napban. A Milwaukee Bucks 2009-es első körös választottját, Brandon Jenningst szerződtette 10 napra - az irányító legutóbb a Wisconsin Herdnél, a G-Ligában kosarazott. A Lakers Derrick Williamsszel kötött megállapodást ugyancsak 10 napra - ő 20 pontot és 6.6 pattanót átlagolt ebben a szezonban Kínában.

Jöjjenek a sérülések. A Charlotte Hornets játékmestere, Michael Carter-Williams befejezte a szezont, miután a bal vállában elszakadt a labrum - műteni is kell MCW-t. A Clevelandnél Rodney Hood a háta, Cedi Osman pedig a bal csípője miatt fejezte be idő előtt a Clippers elleni találkozót. A török kiscsatár elmondta, hogy futni akart, aztán érzett egy pattanást - fájt neki, és nem tudott futni sem, ráadásul most járás közben is fájdalmai vannak, és ha fel akarja emelni a bal lábát, akkor is.

Gary Washburn (Boston Globe) jelentette, hogy a Boston Celticsnél Gordon Hayward nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy még ebben az idényben visszatér - csak napról-napra gondolkodik előre, jól halad a rehabja, de továbbra sincs semmilyen időpont arra vonatkozóan, hogy mikor láthatjuk a pályán. Szintén a Celticshez kapcsolódik, hogy Jaylen Brownnak át kell esnie az agyrázkódás protokollon a Minnesota elleni hatalmas esése után.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus