Hírmorzsák 2018-03-16 (21:30)

LeBron szerint régóta nem tud All-Star csapattárssal játszani - nagyon hiányzik az egész Cavsnek Love. Marcus Smartot műteni kell, 6 hetet ki kell hagynia. Kawhi Leonard holnap este sem játszik. Gary Harrisnek fáj a jobb térde. Kevin Durant nem lesz ma éjszaka (borda). Mudiay soha életében nem bukott ennyi meccset zsinórban, Kanter nem a jó draftpickért ment New Yorkba. Ben Wallace a Pistons G-Ligás csapatának kisebbségi tulajdonosa lett. Doc Riverst 15.000 dollárra büntette a liga. Schröder Dwight Howardot oltotta.

A Cleveland Cavaliers ikonja, LeBron James az ESPN-nek elmondta, hogy régóta nem játszott már együtt All-Star játékossal, Kevin Love kiesése mindannyiuk számára nagy vérveszteség. James azt is elmondta, hogy Love-nak nagy szerepe van a csapatban, sokszor kap olyankor labdát, mikor kaotikussá válik a helyzet - neki oda lehet adni a játékszert, és megoldja egyedül is a helyzetet, ha erre van szükség.

Jöjjenek a sérülések. A Boston Celtics dobóhátvédjének, Marcus Smartnak meg kell műteni a jobb hüvelykujját, amelyben elszakadt egy szalag. A csapat abban reménykedik, hogy Smart hat héten belül felépülhet, és ebben az esetben még a rájátszásban pályára léphet. A San Antonio Spursnél annyit biztos csak Kawhi Leonarddal kapcsolatban, hogy holnap este nem lesz ott a parketten a többiekkel a Minnesota Timberwolves ellen. A Denver Nuggetsnél Gary Harris jobb térde a Detroit Pistons ellen sérült meg - annyit mondott az érintett, hogy fáj a térde, de az MRI ma lesz, akkor tudnak többet mondani arról, mennyire súlyos a dolog. A Golden State Warriorsnél Kevin Durantnek a bordái fájnak, biztosan kihagyja ő is a Sacramento Kings elleni ma éjszakai mérkőzést.

A New York Knicks Kristaps Porzingis kiesése óta alig tud meccset nyerni, és erről nyilatkoztak többen is. Emmanuel Mudiay a New York Daily Newsnak azt mondta, hogy korábban soha nem veszített ennyi találkozót egyhuzamban - ez idegesíti is rendesen, mert tudja magáról, hogy nem egy vesztes, és a többiek sem azok, úgyhogy rá kellene jönniük a megoldásra. Enes Kanter a New York Post munkatársának annyit mondott, hogy ő azért ment New Yorkba, hogy meccseket nyerjen, hogy a PO-ba jusson, és nem azért, hogy jó draftpicket szerezzen a klub. Azt nem tudja, miért ültetik, de a hátralévő 14 összecsapáson mindent tőle telhetőt megtesz majd, ha pályára kerül.

A Detroit Pistons 2004-es bajnokcsapatának centere, Ben Wallace a Pistons G-Ligás fiókegyüttesének, a Grand Rapids Drive-nak a kisebbségi tulajdonosa lett. Wallace azt nyilatkozta, hogy szeretne a napi munkában is részt venni, és próbál annyi mindent tanulni a liga pénzügyi, üzleti oldaláról, amennyit csak lehet.

Ahogy azt sejteni lehetett, a Los Angeles Clippers vezetőedzőjét, Doc Riverst 15.000 dollárra büntette a liga, mert nyilvánosan kritizálta a játékvezetést - ma délután olvashattátok már Rivers véleményét a Houston Rockets elleni mérkőzésen történt bíráskodásról.

A nap beszólása pedig az Atlanta Hawks irányítójához, Dennis Schröderhez tartozik, aki a Charlotte Hornets centeréről, volt csapattársáról, Dwight Howardról nyilatkozott. A német játékmester elmondása szerint Howard az előző csapatai ellen mindig összekapja magát, de ez nagyjából négy meccs egy szezonban. Persze elismerés neki az ezeken a mérkőzéseken nyújtott produkcióiért, de a Houstonról, róluk és a Lakersről van szó nagyjából, a többi találkozón meg... és megvonta a vállát.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus