Hírmorzsák 2018-03-21 (10:30)

Kyrie Irving bal térde továbbra is fáj, egy második szakvéleményt kér sérüléséről. Öt név is felmerült a Bucks kispadjával kapcsolatban, a klubnál egyelőre tagadnak, hogy már trénert keresnének. Mark Jackson váltja a nyáron Jeff Hornaceket a Knicks vezetőedzői posztján? Gallinari egy hét múlva visszatérhet. Korvernek elhunyt az öccse, ma éjszaka sem játszik. Új játékos Dallasban. Philadelphiában alkottak a fodrászok.

Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) információi szerint a Boston Celtics irányítója, Kyrie Irving bal térdének állapota nem javul, ezért egy második szakvéleményt is kér sérüléséről - ezt egyébként Brad Stevens vezetőedző is megerősítette az éjszaka folyamán. Kés alá kell majd feküdnie a játékmesternek, egy kisebb műtétről lesz szó, de abban reménykednek a felek, hogy erre csak a nyár folyamán kerül majd sor.

Marc Stein (New York Times) forrásai szerint a Milwaukee Bucks jó eséllyel nem tartja meg Joe Prunty-t a következő szezonra, és ez csak akkor változhat, ha nyernek legalább egy PO-kört. Stein úgy tudja, hogy nagyobb nevet szeretne szerződtetni a Bucks, ha Prunty-nak megköszönik a munkát - Jeff Van Gundy és Kevin McHale már a listájukon van, Monty Williamset és David Fizdale-t is esélyes jelöltként emlegetik, de Rick Pitino is szóba került már velük kapcsolatban. A klub alelnöke, Alex Lasry twitteren cáfolta a pletykákat - még megy a szezon, és saját bevallása szerint semmilyen lista nincs semmiféle jelöltekről.

Szintén Stein hozta azt a hírt is, hogy egyre többen gondolják úgy a ligában, hogy a New York Knicks továbblép Jeff Hornacekről idén nyáron, és Mark Jackson az egyik legtöbbet emlegetett név Hornacek posztjára.

És még mindig Stein: a Dallas Mavericks Jameel Warney 10 napos szerződésének lejárta után Aaron Harrisont fogja leigazolni - a hátvéd a G-Ligában, a Reno Bighornsnál 18.7 pontot, 4.4 pattanót és 1.6 gólpasszt átlagolt eddig idén.

A Los Angeles Clippers kiscsatára, Danilo Gallinari nem utazott a csapattal a négymeccses idegenbeli túrára, tehát még legalább három találkozót kihagy törött keze miatt. A tervek szerint március 25-én, a Milwaukee Bucks ellen tér vissza - ha ezt megteszi, akkor kereken 5 hetet hagy ki legújabb sérülése miatt. Gallinari azt nyilatkozta, hogy jól érzi magát, nem fáj a keze, a tesztek is jól sikerültek, úgyhogy kezdheti a rehabját, és szeretne a hónap vége előtt visszatérni.

A Cleveland Cavaliersnél Kyle Korver nem lépett pályára már szombat hajnalban, a Chicago Bulls ellen sem, és várhatóan a ma éjszakai, Toronto Raptors elleni összecsapást is kihagyja, miután rövid betegséget követően elhunyt öccse.

A végére pedig a Philadelphia Sixers maradt, amely másodjára tartotta meg éves "Fodrász Estjét", ebből lettek aztán olyan hajkoronák, mint ez:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus