Hírmorzsák 2018-03-21 (21:45)

D'Antoni szerint Harden a legjobb támadójátékos, akit valaha látott. Isaiah Thomas szívesen maradna a Lakersnél - MVP és All-Star akar lenni, és azt szeretné, ha a fiatalok is nagyban gondolkodnának. Ginobili úgy számol, hogy Kawhi Leonard már nem tér vissza ebben az idényben - a kiscsatárnak a Spurs így is meg akarja adni az 5 éves, 200 millió dolláros hosszabbítást. Gary Harris jövő hét elején visszatérhet. Szinte biztos, hogy Jabari Parker távozik a nyáron a Buckstól? Billups tagadja, hogy tárgyalna a Pistonsszal.

A San Antonio Spurs argentin legendája, Manu Ginobili Michael C. Wrightnak (ESPN) azt mondta, hogy úgy számol, hogy Kawhi Leonard már nem tér vissza ebben az idényben, mert az nem segít, ha arra gondolnak, mikor lép újra pályára a kiscsatár. Azt kell gondolniuk, hogy abból kell főzniük, ami most rendelkezésre áll, és ennek nem szabad változnia addig, amíg Leonard ténylegesen készen nem áll a harcra. Gregg Popovich vezetőedző azt mondta, hogy nincs időpont, ameddig el kell döntene, játszatja-e Leonardot még ebben az idényben vagy sem.

Szintén ide tartozik, hogy Wright értesülései szerint a Spurs így is felajánlja Leonardnak a Designated Maximum hosszabbítást a nyáron, ami 5 évre több mint 200 millió dollár.

Ha már visszatérés: a Denver Nuggets dobóhátvédje, Gary Harris a jövő héten hétfőn, a Philadelphia Sixers vagy kedden a Toronto Raptors ellen léphet újra pályára térdsérülését követően.

Gery Woelfel (Racine Journal Times) információi szerint gyakorlatilag esélytelen, hogy Jabari Parker a Milwaukee Bucks játékosa maradjon a nyarat követően is. Woelfel úgy tudja, hogy a kiscsatárt majdnem elcserélték már a deadline előtt is, és az érzés kölcsönös a gárda és a játékos között, hogy külön utakon folytassák - Parkernek állítólag Jason Kidd volt a baja meg az, ahogyan az előző tréner bánt többek között vele is draftolása óta. Parker RFA, tehát korlátozott szabadügynök lesz, a Bucks tarthat rá minden ajánlatot - kérdés, akarják-e ezt.

A Detroit Pistonsszal nemrég összehozott Chauncey Billups ezúttal az ESPN The Jump című műsorában mondta el, hogy egyáltalán nem beszélt senkivel az autóvárosiaktól, úgyhogy nem igaz, hogy tárgyalásban állnának - ő nem is nagyon szereti az ilyen helyzeteket, mikor az éppen tárgyalt pozíció nem áll üresen, és még akkor megy róla a diskurzus, mikor valaki betölti.

A Houston Rockets vezetőedzője, Mike D'Antoni az ESPN-nek azt mondta, hogy James Harden a legjobb támadó, akit valaha látott - hiába küldenek rá bárkit, ő egyszerűen távolabb lép az emberétől, és beveri a hármast. Átlátja a pályát, nagyon jól választja meg a dobását, legyen szó ziccerről, floatteről vagy arról, hogy feladja a centernek alley-oopra, esetleg kipasszolja üres triplára. Rengeteg fegyvere van, és most már a step-back hármasokat is kiválóan dobja - D'Antoni szerint lehetetlen megfogni sztárját.

A Los Angeles Lakers irányítója, Isaiah Thomas a Los Angeles Timesnak azt nyilatkozta, hogy semmiféle panasza nincs új csapatára, mióta megérkezett - tetszik neki a szakmai stáb, a rendszer és az egész klub, úgyhogy ha minden stimmel, nagyon szívesen maradna a Lakersnél, de a szabadügynökpiacon minden lehetőséget figyelembe kell venni. Azt is hozzátette Thomas, hogy szeretne MVP és folyamatosan All-Star lenni, fiatal csapattársainak pedig még lehet, hogy nem ez a célja - szeretné megértetni velük, hogy bármire képesek, amit a fejükbe vesznek, akkor pedig miért ne gondolkodnának nagyban? Szeretne sok pénzt keresni, de elsősorban olyan csapatnál akar játszani, ahol akarják, és ahol azt szeretnék, ha saját maga lenne - egy All-Star hátvéd, a liga egyik meghatározó játékosa.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus