Hírmorzsák 2018-03-22 (20:45)

A Spursnél megpróbálták meggyőzni a játékosok Kawhi Leonardot, hogy térjen vissza? Danny Green tagad. Egymeccses eltiltást kapott Dwight Howard. Giannis Antetokounmpo holnap esti játéka kérdéses. Steph Curry közelebb van a visszatéréshez, mint Klay Thompson vagy Kevin Durant. A Memphis Grizzliest több mint 1 milliárd dollárra becsülik a kisebbségi tulajdonosai.

Adrian Wojnarowski (ESPN) forrásai szerint a Minnesota Timberwolves elleni győzelmet követően a San Antonio Spursnél volt egy csak játékosokat érintő meeting, amelyet Tony Parker vezetett, és amelynek célja az volt, hogy megpróbálják rábírni arra Kawhi Leonardot, hogy térjen vissza. Wojnarowski infói szerint többször igen heves volt a beszélgetés, és több játékos is frusztrációját fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy fogalmuk sincs, mi a helyzet most a kiscsatárral. Leonard a hírek szerint annyit mondott, hogy jó oka van annak, hogy 9 mérkőzést leszámítva a teljes idényt kihagyta eddig. A Spurs dobóhátvédje, Danny Green annyit írt ki twitteren, hogy nem is lehetne messzebb az igazságtól ez a pletyka.

A Charlotte Hornets centerét, Dwight Howardot egy mérkőzésre eltiltotta a liga, miután megkapta szezonbeli 16. technikaiját is ma hajnalban, ez pedig automatikus egymeccses büntetéssel jár.

A Milwaukee Bucks sztárjáról, Giannis Antetokounmpóról még mindig nem tudni, milyen súlyos a ma hajnalban elszenvedett bokasérülése, de holnap esti játéka kétséges a Chicago Bullsszal szemben.

Ugyanez a témakör, csak a Golden State Warriors főszereplésében. A gárda vezetőedzője, Steve Kerr azt nyilatkozta, hogy Steph Curry nagyszerűen néz ki - a következő pár napban kiderül, hogy hogyan reagál a terhelésre, és utána fognak dönteni arról, hogy mikor tér vissza. A tréner azt is hozzátette, hogy Curry közelebb van ahhoz, hogy újra játsszon, mint Klay Thompson vagy Kevin Durant. Mindannyiukkal óvatosak lesznek, és nem 2-3 napról van szó esetükben - sokkal inkább az fog dönteni, hogy mikor érzik úgy, hogy készek a játékra. Draymond Green állapota day-to-day, miután a korábban említett Danny Green ágyékon térdelte a Spurs elleni összecsapáson.

A végére pedig a Memphis Grizzlies maradt: a Memphis Business Journalben jelent meg, hogy a csapat két kisebbségi tulajdonosa, Steve Kaplan és Daniel Straus több mint 1 milliárd dollárra becsülik a franchise jelenlegi értékét. Ez azért fontos, mert Robert Pera többségi tulajdonosnak vagy ezen a névértéken kell kivásárolnia őket a jelenlegi részükből, vagy ilyen feltételek mellett kell eladnia a saját részét nekik - eközül a két opció közül választhat Pera, de a jelenlegi felállás biztosan nem megy tovább már sokáig, miután a két érintett lehívta a buy/sell opcióját.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus