Hírmorzsák 2018-03-30 (21:30)

Tyronn Lue ma éjszaka visszatér a Cavshez, de még nem edzőként. Ginobili a Spurs történetének legjobb labdalopója. Blake Griffin legalább egy hetet kihagy (boka). Ainge nem aggódik, hogy Irving térdproblémái hosszútávon is gondot okoznak majd. Carmelo Anthony szerint a Thunder biztosan bejut a PO-ba. Durant szerint rendkívül nehéz nyerni az NBA-ben, főleg ha mindenki ellenük építkezik. Michael Jordan összvagyona egy év alatt 350 millió dollárral nőtt. Tim Quarterman nem 10 napra, hanem 2 évre a Rocketsé.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy Tyronn Lue ma éjszaka visszatér a Cleveland Cavaliershez a New Orleans Pelicans elleni találkozón, de nem edzőként, csak megfigyelőként. A tervek szerint folyamatosan vállal majd egyre nagyobb szerepet az egészségügyi eltávon lévő tréner a Cavs négymeccses hazai sorozata alatt.

A San Antonio Spursnél Manu Ginobili az örökranglista első helyére lépett szerzett labdákat tekintve - a klubrekordot eddig David Robinson tartotta 1388 labdalopással, ennél most 1-gyel többel rendelkezik már az argentin legenda. Gregg Popovich vezetőedző azt nyilatkozta, hogy persze nagy eredmény ez, de csak az egyik különleges dolog abból a nagyjából 27-ből, ami Ginobilihez köthető.

A Detroit Pistons sztárja, Blake Griffin legalább egy hetet kihagy, miután megzúzódott az egyik csont a jobb bokájában - emiatt nem játszott ma hajnalban, a Washington Wizards ellen sem.

A Boston Celtics GM-je, Danny Ainge a 98.5 The Sport's Hub Toucher & Rich című műsorában azt mondta, hogy nem aggódik Kyrie Irving térdsérülése miatt, szerinte hosszútávon semmi probléma nem lesz vele. Lehetnek még gondok, mert most csak egy kisebb operáción esett át az irányító, és elképzelhető, hogy még kés alá kell majd feküdnie, de ebben sem biztos egyelőre. Ainge szerint Irving fájdalma nem volt nagyobb most sem, mint az elmúlt években, csak sokkal sűrűbben jött elő, ezért döntöttek végül a sebészi beavatkozás mellett.

Az Oklahoma City Thunder egyelőre még nem biztosította a helyét a rájátszásban, de Carmelo Anthony szerdán azt nyilatkozta, hogy biztos abban, hogy ott lesznek a PO-ban. Melo Royce Youngnak (ESPN) elmondta, hogy bíznak magukban eléggé ahhoz, hogy tudják, sikerül bejutniuk, hiszen ezért hozták össze ezt a csapatot, ez a tervük, mióta elkezdődött a szezon - meglátjuk, mi történik addig, de hisz ebben.

A Golden State Warriors sztárja, Kevin Durant is szerdán nyilatkozott, ő a Bill Simmons Podcast vendége volt, ahol elmondta, hogy borzasztóan nehéz az NBA-ben nyerni, főleg ha mindenki ellenük készül és építi a csapatát. A döntő MVP-je azt is hozzátette, hogy a finálé egy játékos álma, és borzasztóan nehéz utána szeptemberben ugyanolyan intenzitással belevetni magadat a munkába és az alapszakaszba. Iszonyatosan kemény munka kell LeBron James, Dwyane Wade vagy Kevin Love legyőzéséhez, és nem elég két-három negyedet megnyomni, végig oda kell tennie magát az együttesnek a legjobbakkal szemben.

Délben volt arról szó, hogy Tim Quarterman 10 napos szerződést kap a Houston Rocketstől, de a délután folyamán Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) azt a hírt hozta, hogy a texasiak 2 éves megállapodást kötnek a játékossal, a második éve csapatopciós.

A végére pedig Michael Jordan maradt, aki a Forbes felmérése szerint 1.65 milliárd dolláros összvagyonnal rendelkezik - ezzel az USA-ban a 455., a világon pedig az 1477. leggazdagabb ember. Ez a 1.65 milliárd 350 millióval több, mint Jordan tavalyi vagyona - a Charlotte Hornets értékének növekedése és a Jordan Brand sikeressége miatt van egyre jobb anyagi helyzetben a sportág ikonja.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus