Hírmorzsák 2018-04-16 (20:15)

Donovan Mitchell játszik a Thunder elleni második meccsen is. James Dolan türelmes, adott időt a Knicksnek az újjáépülésre. Mike Woodson szerdán találkozik a New Yorkkal. Jerry Stackhouse az Orlandóval és a Charlotte-tal is interjúzik. Towns szerint a pálya mindkét oldalán jobb teljesítményt kell nyújtania. Wendell Carter Jr. is bejelentkezett a draftra. Elhunyt Hal Greer.

A New York Knicks elnöke, Steve Mills azt nyilatkozta Ian Begley-nek (ESPN), hogy a franchise tulajdonosa, James Dolan azt mondta nekik, hogy nyugodtan legyenek türelmesek, van idő az újjáépülésre. Mills szerint ez nem egy alapdolog, a Knicksre főleg nem volt mindig jellemző, de Dolannek a mostani tervük teljesen megfelel, és nem szeretné, ha kapkodnának azért, hogy esetleg felgyorsítsák ezt a folyamatot némi kockázat árán.

Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) értesülései szerint Jerry Stackhouse az Orlando Magic-kel és a Charlotte Hornets-cel is leül interjúzni - mint ismert, a Knicksszel már van egy megbeszélt találkozója a hétre. Szintén edzői hír, hogy Brad Turner (LA Times) információi szerint Mike Woodson szerdán találkozik a New Yorkkal.

A ma déli morzsában volt arról szó, hogy a Utah Jazz újonc hátvédje, Donovan Mitchell lábujja megsérült a ma hajnali, Oklahoma City Thunder elleni összecsapáson. Mitchell az MRI-n is túl van, nincs komolyabb baja, és játszani fog a második találkozón.

Arról is volt szó, hogy Karl-Anthony Townstól aktívabb játékot vár Tom Thibodeau, miután mindössze 8 pontig jutott a center a Houston Rockets elleni első összecsapáson. Towns annyit mondott a találkozó után, hogy a pálya mindkét oldalán jobb teljesítményt kell nyújtania. Bízik a csapattársaiban, hogy ők is tudják szállítani a pontokat, és néha ez a stratégia is a Timberwolvesnál, de minden szinten többet kell mutatnia, ha igazán segíteni akarja csapatát.

A Duke Egyetemről Wendell Carter Jr. is bejelentkezett a draftra - a lotterybe várják az idén 13.5 pontot és 9.1 pattanót átlagoló játékost.

A végére pedig egy szomorú hír maradt: 81 esztendős korában, szombaton elhunyt Hal Greer, aki 1967-ben bajnok lett a Philadelphia Sixersszel, 10-szeres All-Star volt, az első játékos volt, akinek visszavonultatta a mezét a Philly, és az első volt, aki szobrot kapott a Legends Walkon a Sixers edzőközpontjában.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus