Hírmorzsák 2019-07-11 (16:30)

Kelly Oubre Jr. 2 évre 30 millió dollárért marad a Sunsnál. Kawhi Leonard végül 2+1 éves szerződést kötött a Clippersszel. Változás a Celticsnél, új játékosok Sacramentóban és a Lakersnél. A Bucks kitette Jon Leuert. Az Orlando nem érdeklődik Russell Westbrook iránt. A Mavs ajánlatot tett a Grizzliesnek Andre Iguodalára. Amare Stoudemire szerint a tapasztalatával tud segíteni az NBA csapatoknak. Jason Terry edző akar lenni.

Ma is kezdjünk a rostermozgásokkal. A Phoenix Suns 2 évre 30 millió dollárért megtartotta Kelly Oubre Jr.-t. Kawhi Leonard végül 2+1 évre 103 millió dollárért szerződött a Los Angeles Clippershez - két év után köthet majd új szerződést jobb feltételekkel, mivel akkor tölti be a 10. évét a ligában. A Milwaukee Bucks kitette keretéből Jon Leuert, a Boston Celtics pedig Guerschon Yabuselét - utóbbi Tremont Watersszel two-way megállapodást kötött. A Sacramento Kings a 40. helyen draftolt Justin Jamesszel, a Los Angeles Lakers pedig Devontae Cacokkal és Aric Holmannel írt alá.

Josh Robbins (Orlando Sentinel) forrásai szerint nagyon valószínűtlen, hogy az Orlando Magic érdeklődik vagy érdeklődni fog Russell Westbrook iránt.

Mike Fisher (247Sports) jelentette, hogy információi szerint a Dallas Mavericks Courtney Lee-t és egy jövőbeli második köröst ajánl a Memphis Grizzliesnek Andre Iguodaláért.

Amare Stoudemire azt nyilatkozta az ESPN-nek, hogy tapasztalatának köszönhetően még mindig segíteni tud egy NBA csapatnak - mint ismert, a magasember megpróbál visszatérni a ligába. Amare szerint hosszú az út egy PO-csapatnak odáig, hogy igazi bajnokesélyes gárdává váljon, és ő ebben tud hozzátenni. Kosarasként is sokat érez még magában, úgyhogy hasznos tagja lehet egy együttesnek.

A végére pedig Chris Haynes (Yahoo Sports) maradt, aki úgy tudja, hogy Jason Terry edző akar lenni akár egyetemi, akár profi szinten.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus