Hírmorzsák 2019-08-29 (11:00)

Joe Johnson iránt öt csapat is érdeklődik. A Philly Spencer Hawest, a Knicks Hasheem Thabeetet nézegeti. Jose Calderon még nem akar visszavonulni. Steve Kerr szerint Andrew Bogut minden idők egyik legjobban passzoló centere - szívesen venné, ha újra visszatérne hozzájuk az ausztrál. Kyle Kuzma új ügynöke Leon Rose. RJ Barrett a Pumához írt alá. Továbbra is Michael Jordan vezeti a cipőszerződésekből származó bevételek listáját.

Marc J. Spears (The Undefeated, ESPN) forrásai szerint a BIG3-ben parádésan szereplő Joe Johnsont a héten a Philadelphia 76ers, a Milwaukee Bucks, a Los Angeles Clippers és a Denver Nuggets is megnézi privát edzésen. A hírek szerint a New Orleans Pelicans is érdeklődik Johnson iránt.

Adrian Wojnarowski (ESPN) úgy tudja, hogy a Philly ma megnézi Spencer Hawest is. Ben Stinar (Amico Hoops) értesülései szerint a New York Knicks Hasheem Thabeetet fogadja, szintén privát edzés keretein belül.

Az El Periodico de Extremadura tegnap délután hozta le, hogy információi szerint Jose Calderon a visszavonuláson gondolkodik. Az egyelőre csapat nélkül álló, veterán irányító utána twitteren írta, hogy vele senki nem beszélt erről. Várja azt az ajánlatot, ami jó számára és a családjának is. Addig is edz, formában tartja magát, és készül az NBA szezonra.

A Golden State Warriors vezetőedzője, Steve Kerr a The Daily Telegraph munkatársának azt nyilatkozta, hogy nagyon örültek annak, hogy Andrew Bogut csatlakozott az együtteshez az előző idény végén. Jó tett a centernek, hogy Sydney-ben játszott, mert otthon lehetett, teljesen más környezetben, mint az NBA, de ha úgy adódna, nagyon szívesen vennék, hogy megint a Golden State játékosa legyen. Kerr azt is hozzátette, hogy szerinte Bogut minden idők egyik legjobban passzoló magasembere.

Van két szignózás, de egyik sem olyan, ami lényegi befolyással lenne a ligára. A Los Angeles Lakers játékosa, Kyle Kuzma aláírt Leon Rose-hoz a CAA-tól, ezentúl ő képviseli Kuzma érdekeit. A New York Knicks újonc üdvöskéje, RJ Barrett pedig a Pumával szerződött több évre.

A végére pedig a cipőbevételek maradtak, amelyben továbbra is Michael Jordan vezeti a mezőnyt évi 130 millió dollárral - mögötte LeBron James évi 32 millióval a második, Kevin Durant pedig évi 26 millióval a harmadik. Mélyebb elemzést, illetve a cipőszerződésekből a legtöbbet keresők névsorát a Forbes cikkében, ezen a linken megtaláljátok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus