Hírmozsák 2018-02-09 (15:00)

Kemba Walker helyettesíti Porzingist az All-Star főmeccsén, Drummond a Skills Challenge-en. Két játékost már kivásároltak, a Kings gyorsan kiszállt Papagiannisból, Nerlens Noel viszont továbbra is marad Dallasban. Wade már ma éjszaka játszani akar. Koby Altman szerint szórakoztatóbb csapat lesz a Cavs, de a keret környékén is jobb lesz a légkör. Diaw iránt több PO-csapat is érdeklődik. Jeremy Lin belép szerződése utolsó évébe is. Draymond Greent 50.000 dollárra vágta meg a liga.

Adam Silver commish kijelölte Kristaps Porzingis helyettesét az All-Star gála főmeccsére: a Charlotte Hornets sztárja, Kemba Walker lett a szerencsés, így elvileg minden csapatot képvisel majd valaki az AS-hétvégén. A Skills Challenge-en is indult volna a New York Knicks lett sztárja, ott Andre Drummond fog indulni helyette.

A tegnapi deadline-hoz kapcsolódik, hogy elindultak a nagy kivásárlások, elengedések, bár egyelőre két kisebb név hullott még csak el a rostán - Okaro White csere útján került az Atlanta Hawkshoz, nem tartanak rá igényt, de a Sacramento Kings is kidobta Georgios Papagiannist, ő pedig jóval érdekesebb, hiszen a 2016-os drafton még 13. választott volt a görög center. Marc Stein (New York Times) úgy tudja, hogy a Dallas Mavericks nem tervezi Nerlens Noel kivásárlását - ő az idény végén szabadon igazolható lesz, nem is tervez vele a franchise, mégsem akarják elpasszolni.

Jöjjenek a tegnapi főszereplők. A Miami Heat visszatérője, Dwyane Wade a hírek szerint szeretne ma este pályára lépni a floridaiaknál a Milwaukee Bucks ellen.

A Cleveland Cavaliers GM-je, Koby Altman annyit nyilatkozott a nagy csereberéről, hogy szerinte újra szórakoztató csapatot fognak alkotni - szórakoztató lesz az, amit a pályán fognak nyújtani, és jóval jobb érzés lesz a keret környékén is lenni.

Tim MacMahon (ESPN) értesülései szerint több PO-csapat is érdeklődik Boris Diaw iránt, akinek NBA kilépési lehetősége van jelenlegi szerződéséből Franciaországban.

Zach Lowe (ESPN) forrásai szerint a Brooklyn Nets irányítója, Jeremy Lin be fog lépni szerződése utolsó, 12.5 millió dolláros évébe, ami súlyos sérülése után nem is csoda.

A Golden State Warriors sztárja, Draymond Green 50.000 dolláros büntetést kapott azért, mert két napja nem megfelelő és "támadó jellegű" beszólást intézett az egyik játékvezető felé, mikor kiállították az Oklahoma City Thunder ellen. Green ma hajnalban is kapott egy technikait egyébként, a 14-et a szezon során, de elmondása szerint már nem tudja, mit is kellene pontosan csinálnia.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus