Hornets-bevásárlás: Jeremy Lambet is megszerezték

A Charlotte Hornets újra lépett, Jeremy Lambet megszerezték az Oklahoma City Thundertől.

Rick Bonnell (Charlotte Observer) forrásai szerint a Charlotte Hornets nem állt le Nic Batum megszerzése után sem, ugyanis cseréltek még egyet: az Oklahoma City Thundertől Jeremy Lamb érkezik hozzájuk.

Az ellenérték egyelőre nem ismert pontosan, annyit lehet tudni, hogy Matt Barnes is benne van a csomagban, de Bonnell információi szerint a kiscsatár nem lesz a Thunder játékosa - azt nem tudni, hogy egy harmadik gárda is részt vesz-e az üzletben vagy Barnest egyből kiteszi keretéből az Oklahoma City. A fejlemény mindenesetre nem meglepő, hiszen a fiatal dobóhátvédtől, Perry Jones III-től és Steve Novaktól is szabadulni akart a Thunder, hogy minél kevesebb fizetésük legyen, minél nagyobb esélyük legyen elkerülni a luxusadót Enes Kanter és Kyle Singler új szerződése iután is.

Lambet 2012-ben még a Houston Rockets draftolta, de azonnal átkerült a Thunderhez a James Harden-féle csere keretein belül, azóta viszont pocsék teljesítményt nyújtott. Nem kapott túl sok lehetőséget sem, de ő azon kevesek egyike volt, aki ebben az idényben nem tudta kihasználni a sok sérülést, egyáltalán nem mutatott kiemelkedőt 1-1 mérkőzést leszámítva, így Charlotte-ban kis túlzással utolsó esélyét ragadhatja meg. Márcsak azért is, mert Gerald Henderson Portlandbe postázásával jelen pillanatban PJ Hairston az egyetlen konkurenciája kettes poszton.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus