Jordan Clarkson és Larry Nance a Cavsnél, Isaiah Thomas a Lakersben

Megvan a nap első "nagyobb" cseréje: a Cleveland Cavaliers megszerezte Jordan Clarksont és Larry Nance Jr.-t Isaiah Thomasért, egy első körösért és Channing Frye-ért.

Bedobták az első nagyobb cserét is az újságírók a mai napon: a Cleveland Cavaliers megszerezte Jordan Clarksont és Larry Nance Jr.-t a Los Angeles Lakerstől, cserébe az idei első körösüket, Isaiah Thomast és Channing Frye-t adták.

A Lakers Clarkson szerződésének kipucolása miatt valószínűleg azonnal nyomogatta az elfogadás gombot erre a verzióra, a két érkező emberük ugyanis lejáró, így megvan a két maximumra a helyük a nyáron, visszaszálltak a LeBron Jamesért folytatott harcba.

A Cavs valószínűleg úgy gondolkodik, hogy Thomasnál még Clarkson is jobb védő, Nance pedig pont az a jómunkásember, amiből kevés van most náluk, de kérdés, hogy lényegileg javultak-e bármit is a Celtics-Raptors kettőssel vagy a nyugati legjobbakkal szemben az esetleges PO-ra gondolva. Clarksonnal ugyanis megint átvettek egy hosszabb szerződést, mint amilyeneket adtak, olcsóbb nem lett a csapat.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus