Jrue Holiday 126 millió dollárért maradt a Pelicansnél

Megegyezésre jutott a New Orleans Pelicans és Jrue Holiday - az irányító 5 évre 126 millió dollárért marad a csapatnál, de bónuszokkal együtt lehet 150 millió is az összeg.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy Jrue Holiday mégis egyezségre jutott a New Orleans Pelicansszel - David Aldridge (nba.com) délelőtt még azt írta, hogy az első meeting után nem találtak közös pontot a felek. Holiday 5 évre minimum 126 millió dollárt kap, de bónuszokkal együtt lehet az összeg 150 millió is a végén, az ötödik év pedig játékosopciós.

Arról szóltak a hírek a tegnap, hogy Holiday és a franchise között kiváló a kapcsolat, miután nagyon jól bántak vele és családjával, mikor kiderült, hogy feleségének agytumora van - el is engedték az együttestől addig, amíg fel nem épült a hölgy. Az is igaz, hogy ha ősi ellenségek lettek volna, ennyi pénzért valószínűleg akkor is aláír Holiday, miután az előző négy, New Orleansban töltött évében soha nem bírt 67 meccsnél többet.

Arról írtunk már tegnap, hogy a csapat kényszerhelyzetben volt - ha elengedik Holiday-t, akkor összesen 13 millió dollárjuk lett volna pótolni őt a sapka alatti helyből, valószínűleg buknak a most következő évben is, akkor pedig DeMarcus Cousins távozhat jövő nyáron, méghozzá ingyen (ahhoz azért sokat adtak fel érte, hogy ezt így engedjék). A kérdés az, hogy most mi lesz a helyzet, mert Holiday megtartása ellenére sem biztos a helyük még a PO-ban sem, és akkor finoman fogalmaztunk.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus