Jusuf Nurkic Portlandben, Mason Plumlee Denverben

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette, hogy a Denver Nuggets Jusuf Nurkicot és egy 2017-es első körös picket küldött a Portland TrailBlazershez Mason Plumlee-ért és egy 2018-as második körösért cserébe.

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette, hogy cserélt egymással a Denver Nuggets és a Portland TrailBlazers - Jusuf Nurkic a Memphis Grizzlies idei első körös pickjével együtt költözött az oregoniakhoz, míg Mason Plumlee a Portland 2018-as második körösével ment Coloradóba.

A dolog érdekessége az, hogy Plumlee marad-e a Denvernél vagy sem, mert külföldi újságírók szerint sem az egyik, sem a másik oldal nem fejezte be ezzel a deadline előtti manőverezést. Plumlee-nak a nyáron új szerződést kell adni, és kérdés, hogy védekezésben mennyire passzol akár Nikola Jokic, akár Kenneth Faried mellé - alapvetően semennyire. A másik oldalról az az érdekes, hogy Nurkic mennyire tud formába lendülni és egészséges maradni, mert a bosnyák sokkal jobban védekezik alapvetően, mint akár Plumlee, akárki más a jelenlegi Blazersben ötös poszton, de vannak gondjai mostanában azzal, hogy csúcsformában vagy egyáltalán bevethető legyen.

A Blazers néz ki a csere nyertesének, mivel ők adták a jobb játékost, ezzel a cserével pedig három első körös pickjük van már az idei draftra, amit kifejezetten mélynek gondolnak a szakértők.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus