Kawhi Leonard valószínűleg kihagyja az idényt

A San Antonio Spurs mestere, Gregg Popovich azt mondta, őt meglepné, ha legnagyobb sztárja, Kawhi Leonard ebben a szezonban még pályára lépne.

Mint ismert, a San Antonio Spurs legnagyobb sztárja, Kawhi Leonard az idény elejét combsérülése miatt hagyta ki, majd visszatért, de rövid idő után, január közepétől újra a sérültlistán találta magát.

Az All-Star gála utáni első edzést követően Gregg Popovich vezetőedző azt nyilatkozta, hogy ő nagyon meglepődne, ha Leonard még ebben a szezonban visszatérne - már csak X meccsük van, és még mindig nem kész a játékra a kiscsatár. Ha van is esély arra, hogy pályára lépjen, akkor is nagyon az alapszakasz végén tehetné ezt meg, úgyhogy nehéz döntés ez.

A csapat egyelőre hivatalosan nem jelentette ki, hogy Leonard már biztosan nem lesz ebben az idényben, de Popovich elmondta, hogy el kell fogadniuk, hogy ez a csapatuk, ebből kell főzniük, és a mostani játékosok fognak játszani a továbbiakban is.

Adrian Wojnarowski (ESPN) értesülései szerint a Spurs Leonardra bízza a döntést, hogy játszik-e ebben a szezonban vagy sem. A kosaras 10 napig konzultált az All-Star gála előtt egy specialistával, hogy jobb combsérüléséről szakvéleményt kérjen - a hírek szerint már engedélyt adott számára a csapat orvosi stábja, hogy visszatérhessen, de ő úgy döntött, hogy nem egyelőre nem akar az aktív rotáció tagja lenni. Wojnarowski úgy tudja, hogy ha még a mostani idényben játszik Leonard, akkor az azért lesz, mert el bírja viselni a fájdalmat, ami jelenlegi sérülésével együtt jár.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus