Kevin Durant hónapokra kiesett?

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) értesülései szerint Kevin Durant belső körében a legrosszabbtól tartanak - hónapokra dőlhetett ki a kiscsatár, nem hetekre.

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) forrásai szerint Kevin Durant belső köre nem nyugodt. Egyelőre mindenki az MRI eredményére vár, ami magyar idő szerint délután, este előtt nem nagyon várható, de a kiscsatár belső körében attól tartanak, hogy Durant sérülése nem hetekre, hanem hónapokra szedte ki a játékból. Wojnarowski hozzátette, hogy komoly esélye van annak, hogy az alapszakaszban már nem látjuk KD-t a pályán, de hogy a PO-ra esetleg felépülhet-e, arról nem írt semmit - mindenki az orvosi visszajelzésekre vár.

A Golden State lépett is. Le fogják ugyan igazolni Jose Calderont ma délután, ha lekerül waiverről, mivel így egyeztek meg a spanyol irányítóval, de ki is teszik még a határidő előtt, így ha más csapathoz aláír, játszhat majd a PO-ban. Calderon helyett az a Matt Barnes érkezik a Warriorshöz az idény végéig szóló szerződéssel, aki 2006 és 2008 között játszott már a 2015-ös bajnoknál, és az előző 6 évben mind a négy kaliforniai együttesben szerepelt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus