Kihirdették az All-NBA csapatokat

A liga kihirdette az All-NBA első, második és harmadik csapatait - az elsőben semmi meglepetés nincs, Paul George és Gordon Hayward viszont kimaradt mindháromból, így az Indianának és a Utah-nak nincs akkora előnye szerződéshosszabbítás terén.

Az All-NBA csapatok:

Első ötös

James Harden
Russell Westbrook
LeBron James
Kawhi Leonard
Anthony Davis

Második ötös

Steph Curry
Isaiah Thomas
Kevin Durant
Giannis Antetokounmpo
Rudy Gobert

Harmadik ötös

John Wall
DeMar DeRozan
Jimmy Butler
Draymond Green
DeAndre Jordan

A két nagy kimaradó Gordon Hayward és Paul George, akik azzal, hogy nem kerültek be egyik ötösbe sem, elestek attól, hogy saját csapataik 5 évre 207 millió dollárt tudjanak nekik ajánlani a supermax keretein belül - ez a csapatoknak is rossz, hiszen nem lesz akkora fölényük az ajánlatok terén a többi együtteshez képest, mint lenne.

Bobby Marks (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette, hogy John Wall idén, Kawhi Leonard pedig jövőre jogosult a Designated Veteran Player hosszabbításra, amivel 4 évre 168 millió dollárért írhatnak alá idő előtt - ez Wall esetében azt jelenti, hogy 2019/20-ban 37.5 milliós fizetése lehet. Idén nyáron Wall mellett James Harden és Russell Westbrook is aláírhatják ezt a Designated Veteran Player Extensiont, Steph Curry pedig szabadügynökként teheti meg ugyanezt.

LeBron James 11. alkalommal került be az első csapatba, ezzel beállította a csúcsot.

A részletes végeredmény:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus