Kihirdették az All-Star cseréket

Ma hajnalban kihirdették a február 12-14. között rendezendő torontói All-Star gála főmeccsének cserejátékosait.

Egy hete hirdették ki az All-Star gála főmeccsének kezdő csapatait, ma hajnalban pedig megtörtént a cserék bemutatása is - őket a két konferencia edzői jelölték ki -, így megvannak a teljes keretek. Természetesen sérülés még közbejöhet bárhol, de alapvetően őket láthatjuk majd magyar idő szerint 15-én hajnalban.
 

Kelet

Kezdők: Kyle Lowry (Toronto Raptors), Dwyane Wade (Miami Heat), Carmelo Anthony (New York Knicks), Paul George (Indiana Pacers), LeBron James (Cleveland Cavaliers)

Cserék: Andre Drummond (Detroit Pistons), Paul Millsap (Atlanta Hawks), Chris Bosh (Miami Heat), Jimmy Butler (Chicago Bulls), Isaiah Thomas (Boston Celtics), DeMar Derozan (Toronto Raptors), John Wall (Washington Wizards)


 

Nyugat

Kezdők: Stephen Curry (Golden State Warriors), Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder), Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), Kawhi Leonard (San Antonio Spurs), Kevin Durant (Oklahoma City Thunder)

Cserék: Draymond Green (Golden State Warriors), LaMarcus Aldridge (San Antonio Spurs), DeMarcus Cousins (Sacramento Kings), Anthony Davis (New Orleans Pelicans), Chris Paul (Los Angeles Clippers), Klay Thompson (Golden State Warriors), James Harden (Houston Rockets)


 

Túl sok meglepetés nem történt a ma hajnali bemutatáson, talán csak LaMarcus Aldridge helye kérdőjeles, de a San Antonio Spurs kiváló mérlege miatt nyilván úgy voltak a szakemberek, hogy ne csak Kawhi Leonard képviselje a nyugati és ligamásodik együttest.
 

Isaiah Thomas beállított egy csúcsot, Calvin Murphy mellett ugyanis most már ő az egyetlen játékos, akit 5'10 (kb. 178 centi) alatti magassággal beválogattak egy All-Star csapatba. Ő és az 1979-ben a Houston Rocketsből bekerülő Murphy is 5'9-es magassággal rendelkeznek (175 centi).

Jason Jones (Sacramento Bee) jelentette először, majd többen is megerősítették, hogy DeMarcus Cousins a Skills Challenge-en is indul - ez az általában irányítóknak, maximum hátvédeknek meghirdetett ügyességi verseny szombaton. Állítólag lesz a számnak egy kifejezetten a magasemberek számára kitalált része - Anthony Davis nevét is rebesgetik, Marc Stein (ESPN) információi szerint pedig rajtuk kívül más nagyemberek is ott lehetnek.

Cousins egyébként Peja Sztojakovics óta az első Kings-játékos, aki egymás utáni gálákra meghívást kapott - a szerb csillag 2002-ben és 2003-ban volt ott az All-Staron.

A Golden State Warriorsnél sem mostanában volt 3 meghívott egy gálára - most Steph Curry, Draymond Green és Klay Thompson lesznek ott, legutóbb pedig 1975/76-ban volt erre példa náluk, akkor Rick Barry, Jamaal Wilkes és Phil Smith képviselték a franchise-t egyszerre.

1997 óta ez lesz az első All-Star gála, amelyen sem Tim Duncan, sem Dirk Nowitzki nem lesz ott.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus