Kihirdették az idei Hall of Fame-várományosokat

Nagyon erős osztály jöhet össze a 90-es években draftolt spílerekből, de Rudy Tomjanovich és Maurice Cheeks is a Halhatatlan-jelöltek között.

A Naismith Memorial Basketball Hall of Fame kiadta az idei HoF-jelöltek előzetes listáját. A listára először felkerülő Jason Kidd, Steve Nash, Ray Allen és Grant Hill szinte garantáltan rögtön bekerül a Halhatatlanok közé, ahogyan a háromszoros olimpiai bajnok Katie Smith és négyszeres WNBA-bajnok Tina Thompson is. 

A további hét jelölt között sincsenek kis nevek, a liga történetének egyik legjobban védekező hátvédje, Maurice Cheeks, illetve a Houstonban játékosként és edzőként is legendává vált Rudy Tomjanovich, továbbá az ötszörös All-Star Chris Webber is bekerülhet. Mellettük a Maryland legendás edzője, Charles „Lefty” Driesell, a 28 évig NBA-játékvezetőként ténykedő Hugh Evans, a Baylorral kétszeres NCAA-bajnok Kim Mulkey, illetve csapatként a Wayland Baptist University is esélyt kapott. 

A végleges Hall of Fame évfolyamot március 31-én, az NCAA Final Four helyszínén, San Antonióban, sajtótájékoztatón jelentik be. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus