Klay Thompsonnak elszakadt az ACL térdszalagja

A döntő utolsó meccsén is folytatódott a Warriors elképesztő sérüléshulláma - a dobóhátvéd is kihagyhatja a következő idény nagyobbik részét...

Klay Thompson ügynöke, Greg Lawrence azt nyilatkozta Adrian Wojnarowskinak (ESPN), hogy ügyfele bal térdében elszakadt az ACL térdszalag a döntő ma hajnali, utolsó, hatodik mérkőzésén.

Thompson a harmadik negyedben sérült meg, amikor zsákolás közben Danny Green szabálytalankodott ellene, a leérkezésnél pedig rosszul fogott talajt. Már akkor látszódott, hogy nagy fájdalmai vannak, de visszatért, bedobta a két büntetőt, így szűk három perccel a harmadik felvonás vége előtt 30 ponttal fejezte be az összecsapást, és mint később kiderült, a szezont.

Ennek a sérülésnek is lehet hatása a nyárra Kevin Duranté mellett, miután Thompson sem játszhat majd jó ideig - igaz, az ACL-ből sokkal jobb eséllyel gyógyul fel olyan állapotra, mint a sérülése előtt volt, de jó esély van arra, hogy 2019-ben már nem látjuk pályára lépni. Pontosabb információt a beavatkozást követően lehet majd talán tudni arról, mennyit kell kihagynia.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus