Körvonalazódik Cousins Lakersbe cserélése

Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) információi szerint a Sacramento Kings feladta sündisznóállását, már nyitottak Cousins elcserélésére.

Bár Sam Amick (USA Today) forrásai szerint a Sacramento Kings "üzenete" nem változott, nem akarják elcserélni DeMarcus Cousinst és a draftra koncentrálnak, Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) értesülései szerint kezdenek engedni és több együttessel is elkezdtek tárgyalni a centerről.

Köztük van a Los Angeles Lakers is, akiktől Vlade Divac az 1/2-t, Julius Randle-t és Jordan Clarksont kéri Cousinsért úgy, hogy ők még átadnák Carl Landry 2017-ig tartó szerződését. A hírek szerint az aranysárga-lilák egyelőre nem akarják odaadni sem Randle-t, sem Clarksont a középjátékosért, de Wojnarowski úgy tudja, ezen a vonalon a mai nap folyamán tovább folynak majd a beszélgetések.

Mark Medina (Los Angeles Daily News) közben jelezte, hogy információi szerint Cousins egyáltalán nem lenne szomorú, ha a Lakersbe kerülne és nagyon örülne annak, ha vagy nagy piacra vagy PO-csapathoz cserélnék - utóbbi még vele együtt is kétséges lenne, előbbit viszont azonnal megkapná Los Angelesben.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus