LaMarcus Aldridge a San Antonio Spursnél folytatja

Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) értesülései szerint LaMarcus Aldridge a San Antonio Spursnél folytatja pályafutását!

Wojnarowski forrásai szerint LMA 4 évre 80 millió dollárt kap - a negyedik év játékosopciós. Danny Green új szerződésével ehhez a pénzhez annyi kell, hogy Tim Duncan nagyjából 6 millió dollárért írjon alá, Manu Ginobili jogairól lemondjanak, így ha az argentin folytatja, be kell érnie a sapka alatti csapatok nagyjából 2.5 millió dolláros MLE-jével.

Aldridge a döntését twitteren be is jelentette, úgyhogy hivatalosnak tekinthető a dolog.

A Spurs nyara ezzel sikeresnek mondható úgy is, hogy a cserepadjuk még elég vékonynak tűnik, hiszen Splittert és Aron Baynest "váltja" Aldridge, Belinelli helyett viszont hasonló kinti dobót nem nagyon fognak tudni szerezni minimumból, házon belül kell megoldaniuk pótlását. Cory Joseph helyzete is kérdéses még, de Patty Mills személyében neki legalább alternatívája van egyes poszton.

Ez a döntés egyébként David Westre is komoly hatással lehet, hiszen nem nagyon marad pénze a Spursnek az erőcsatárra, így elég jó esély van rá, hogy ő a Washington Wizardsnál köt így ki. Wojnarowski azonban úgy tudja, hogy a Spurs megpróbálja meggyőzni Westet, fogadja el a veterán minimumot és válassza őket - az egészen "botrányos" magasemberállományt eredményezne a 2014-es bajnoknál. Marc Stein (ESPN) úgy tudja, ezzel a szerződéssel az is eldőlt, hogy Gregg Popovich kitölti 5 éves szerződését, nem fog nyugdíjba vonulni Duncanékkel együtt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus